CORETAN TERBARU NADH

Special Giveaway from Moscow




Syarat-syaratnya
  1. Peserta mesti mempunyai blog (kalau tidak camana nak tag member   kan?)
  2. Anda dijemput menjadi follower http://norakhtar.blogspot.com (tiada paksaan)
  3. Post satu entry ttg giveaway ini di dlm blog anda "Special Giveaway from Moscow" dan link kpd blog ini ( copy syarat penyertaan dr  no-1 hingga seterusnya)..dan kalau rajin letak enty berkaitan di sidebar blog anda..kalau tak rajin..tak payah..tak nak paksa..:) 
  4. Tag 5 orang rakan blog anda(nak tag lebih pun takpe) dan pastikan mereka tahu diri mereka telah di tag. 
  5. Tinggalkan komen ikhlas anda tentang (1) kebaikan  giveaway dan (1) keburukan giveaway di bahagian komen kat bawah ini beserta URL blog anda supaya senang saya contact. 
  6. Giveaway ini bermula petang ini hingga 28 Feb 2011.
  7. kalau nak join klik sini
1. done!
2. also done!
3. Dalam proses!
4. tagged:absakulah nonotgemtingk.u hehe
5. Tinggalkan kat sini boleh? degil ni

kebaikan:

Dapat hadiah.
dapat trafik free.
dapat tambah entry baru.
dapat menjana kekreatifan contoh suka berpantun masa contest.
dapat berkenalan dengan orang lain.
dapat mengisi masa lapang.
dapat melibatkan diri dengan dunia maya secara tak langsung.
dapat promosi blog.
dapat bertanding secara sihat.(kalau pertandingan entry paling best lah)

keburukan:

tak menang apa-apa buat orang menyampah kat owner blog.
orang tak nak datang blog sebab ramai sangat yang join.
menyusahkan orang buat benda yang remeh. (macam-macam songeh)
kadang-kadang tak perasan pun contest tu dah umumkan pemenang.
lucky draw yang tak best.

Post by,
Miss Ran 

2 comments:

pak long said...

salam..
moga berjaya hendaknya

Miss Ran said...

wslm
ye insyaallah
thnx pak long =p

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers