CORETAN TERBARU NADH

suatu ketika dulu…..1st contest bersama annurkasehcollections

klik banner untuk join



Suatu ketika dulu,

kita bersama-sama
menyulam syahdu
melakar rasa mesra.

suatu ketiak dulu,
kita berpengangan,
erat kau dan aku,
sama beriringan.

suatu ketika dulu,
kau meminta tolong,
aku geleng tak mahu,
kerna kau terpesong.

suatu ketika dulu,
kau ajakku berlumba,
aku masih tak mahu,
kau merajuk hiba.

suatu ketika dulu,
aku pujukmu kembali,
namun kau tak mahu,
kau akhirnya pergi.


NAMA PENGIRIM: MISS RAN
NAMA ID FOLLOWER: MISS RAN
REFERRER:Iceboxrivet
tagged:::
ABS

JUDE


nuffnang


Post by,

Miss Ran 

6 comments:

hans said...

good luck yer
tiba2 rasa cam nak join pun ada nih

Vote Hans Bernombor 10 Diruangan Komen

Miss Ran said...

baik
saye cube hehe

sissyira said...

salam

semoga berjaya =)


p/s: untuk sitemap tu, masukkan kode itu dinew post / new entry...

Miss Ran said...

wslm
tengs syira
nanti sy cube

annur kaseh said...

salam ukhwah
sy dtg terjah
sori lmbt dtg yer

wah..menarik fhoto..ade mjlis anugerahke maseni...sweet poem!!

semua ade,tp follower xjumpela...
guna namepe ye...
bole bgtau sblum sabtuni utk juri buat pghakiman...hihi.
pastu bgtau k..tq

tq sudi join
g.luck

Miss Ran said...

hehe takpe

erm tak jumpe
gune id miss ran la
ok nnti bgtau

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers