CORETAN TERBARU NADH

Bloglist khas teka-teki by MR!

ASSALAMUALAIKUM.

Semua orang busy dengan bloglist kan? Jadi tanganku gatal untuk menambah bloglist. Bagi penuh blog! Tak adalah. 

Saje gedik. Korang cuma kena jawab semua teka-teki aku dengan betul. Check kat label teka-teki. Ada 9 kot. Siapa dapat jawab salah satu akan masuk ke bloglist khas teka teki!

SYARAT:
1. Jawab salah satu teka-teki yang ada di Label TEKA-TEKI blog ini. Siapa cepat dia dapat.
2. Tak payah follow.
3. Tak payah tag mengetag.
4. Hanya buat satu entry tajuk Bloglist Teka-teki by Miss Ran di entry, bersama jawapan anda.
5. Letak banner atas tu dan linkkan ke blog ini.
6. Dah post, bolehlah hantar link anda ke sini. INGAT! Siapa cepat dia dapat!

ps: Tak faham jangan malu-malu untuk tanya. Kalau minta jawapan teka-teki kompem tak bagi.=)

4 comments:

farasakura said...

fara join !

tenet lembap siket =,=

http://miszfarasakura.blogspot.com/2011/01/bloglist-khas-teka-teki.html

Miss Ran said...

dterima..jwpn hold dlu k

sissyira said...

salam

nanti kalau ada masa nak joint la =)

Miss Ran said...

syira its ok..tk kisah pon hehe

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers