CORETAN TERBARU NADH

Urgent: Pertolongan anda diperlukan

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Entry melekat. Scroll bawah okey!

Perkara di atas dirujuk. 

Seorang blogger telah meminta bantuan semua untuk mengundi videonya di 1TUBE.MY. Disebabkan aku juga blogger. Aku juga sokong buatan Malaysia. Aku seru semua yang baca entry ni untuk klik SINI bagi mengundi blogger INI.

KLIK SINI untuk menonton video yang unik ni. Sebab aku dah tengok beberapa video yang masuk pertandingan. Ni je paling best. Korang rasa korang kenal dengan Sarjan Keroro? Jadi undilah dia=)

ps:Entry ini promosi berbayar. Dia janjikan Ipad untuk aku haha=P Kan dak alien kan? Korang kalau nak Ipad buat entry macam ni. Haha

7 comments:

Mr.Thinker@Ali said...

Done! ^^

Sunah Sakura said...

dear...maaf.. tak sempat nak baca entri2 u...

doakan segalanya baik2 saja...

Nani Othman said...

look promising all of them. =) nice layout.

JIJI YU said...

takleyh nak tgk weyh

husin said...

http://fahmi-nik.blogspot.com/.. jom

Affan said...

LOL.
Takpenah lagi org tawarkan ipad untuk sponsored entry kehkeh

cik pulau said...

camne nk ngundi>??
lalala

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers