CORETAN TERBARU NADH

Lirik Lagu Nafasku- Jamiel Said

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
LIRIK NAFAS KU

By Jamiel Said (Moro Music Publishing)

Siapa namamu
Yang memanggilku
Yang melindungku di setiap hariku

Kaulah nafasku
Penyambung hatiku
Sehaluan dengan jantungku

Duduk denganku
Jangan kau pergi

Kau yang pertama, membuatku bahagia
Kau yang terakhir, yang inginku bersama
Kau yang dambar, kau yang ku perlu
Degupanku untukmu

Kau yang pertama, membuatku bahagia
Kau yang terakhir, yang inginku bersama
Siapakah dirimu
Yang ada di sisiku
Saatku hembus nafas akhirku

Kau pendampingku
Matahariku
Yang menghangatkan malamku yang sejuk

Kata-katamu, penawar hatiku
Yang melembutkan hatiku yang beku

Pegang tanganku
Jangan kau pergi

Kau yang pertama, membuatku bahagia
Kau yang terakhir, yang inginku bersama
Kau yang cinta, takkan berubah degupanku untukmu

Kau yang pertama, membuatku tertawa
Kau yang terakhir, yang ingin ku menanya
Sanggupkah dirimu, berada di sisiku
Saatku hembus, nafas akhirku...


Kredit to Jamiel Said Music. Especially, tag nama aku sebab aku mintak lirik lagunya.Terharu sangat-sangat... Jamiel, kalau dah popular jangan lupa kami yang jatuh suka masa dengar lagu ni live kat Uptown Danau Kota tu... Love your voice! Eh
*Masa nak menghilang ramai cari, bila ada tak ada yang menghargai. Itulah manusia~~~

8 comments:

NIA SI DRUMSTICK said...

Ms nk mghilang rmai yg cr.tp bl ada..xda yg mghrgai..huhu..Btul tu..lumrah kan..hmmm

Dik bee said...

wah, aku sebenarnya tak tau apa yg jadi kat bazar tu....cer citer sket kisah ko ngan si jamiel ni

boni kacak said...

suara saya awak tak love pun kan??hahaha :P

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

ade audio dia ke?

paripariputih said...

kak pelangi aku rasa si jamil ni mmg berjodoh la ngan ko.. dan aku rasa lagu ni entah2 ditakdirkan ditulis tuk ko tak?? agagagaa amin...

Anonymous said...

jamiel...sarangheyoooo...

ehhh...
miss dat memori..

lirik jiwang..

sweet gitu..

Nong Andy said...

memang best sora dia.. aku pun jatuh cinta ngan sora dia


*aku ada jer sini.. jadi silent reader...

kay_are said...

aku tak pernah tau pun pasal penyanyi dan lagu ni..

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers