CORETAN TERBARU NADH

Ramai dah perasan

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Ramai dah perasan layout blog bertukar. Aku saja nak tukar baju blog lagi. Blog diberi nafas baru. Semuanya dilakukan oleh penukar tetap, Cik Han. Aku suka suruh dia. Sebab dia kawan aku. Aku suka dengan cara kerja dia. Korang suka tak?

Memang aku request kat dia pelangi ni. Tapi sayang, aku pun tak nampak mana pelanginya. Serius internet cemburukan aku rasanya. Okey, entry pendek je kali ni. Sebab aku  nak keluar pergi sekolah terbuka kat Jalan Bukit, Kajang.

Petang karang jumpa seorang blogger pulak. Aku rindu dengan dia. Korang jangan bagitau dia ye. Malulah aku... Zaitul jumpa nanti okey? =P

#Kesian korang teka mana aku kat entry sebelumnya, aku yang tutup muka pakai tangan tu. Heee selamat berkenalan la ye =)

24 comments:

boni kacak said...

wah..meriah sakan templet baru ni..hehehehe..menarik la..

ika said...

sekolah terbuka pun ader eh..huhu btw da tau da mana satu kamu..thanks..

Everything's Everythings said...

Pelangi ni dari jauh2 lgi aku dh nampak.. haha colourful gitu ^^

Sunah Sakura said...

cantikkk!!! tapi header tu ade typo, dua kali perkataan "tentang"...

missSenget said...

cantikkk... aku sukaaaaaaaaaaaaaaa..!!

Cikgu Ma said...

memang la perasan tukar template ni...sebelum ni merah...^_^

Novelgurl said...

laa..ptt la smlm private ea..cntek ! pelangi.

CikZaitul said...

hahahha..aku mau muntah pelangi...


buwwweeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkk :d

syafiqakarim said...

naissssss. cantik :D
bila kite nak jumpa ni?em em

aDisH.sHidA said...

lawan nya.....

Rapunzeel Cikilolo said...

comel, suka, pelangi. colorful and i like :))

Pokok Manggis Depan Rumah said...

cantik... pandai dia edit.. :-)

QasehnyaRania said...

pelangi:D

simple...
follower baru blog pelangi ni..hehe

zila manaf said...

wuuuu best2 environment baru ni siyes best

leakedknowledge said...

err pelangi? nmpak mcm kaler kek lapis jer...kekeke

tp still simple n cantik :)

Jna marcello said...

niceeeeeeee,untung laa kretif sgt awk tu ;p

Mieya Atiera said...

okey, cantik. siap warna warni lagi, baru nampak meriah

Nong Andy said...

hahaha.. jumpa Zaitul ya.. kim salam kat dia.. Eh? aku sms jer pun boleh hehehehe..

mamawana said...

Oh.. pelangi.. indahnya

missina said...

Ceria betul..tp nicee..:)

reenapple said...

Damn.. aku suka ini. Nampak pelangi. Dan hati aku jadi pelangi.. huhu

kiera'sakura said...

akak suka!! nampak manis tapi x serabut

hnahdy said...

header yang comel :)

kay_are said...

tu r pasal.. tau2 je dah tukar layout baru.. aku nye blog tu setahun sekali je tu pun kalau rajin.. err..

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers