CORETAN TERBARU NADH

GiveAway EdY : Awak Busuk!

Macam selalu kliklah kat banner terpampang indah lagi berseni ni

kenapa aku terjoin???
1:::nama contest yang comel dan unik
2:::memang aku tak ada kerja
3:::ada orang tak dapat duit gaji mintak aku sponsor minyak wangi untuk dia

Mehlah baca syarat-syaratnya:

Korang hanya perlu :
1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Awak Busuk!"
(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest ini)
Siap diusahakan sebentar tadi~~~~

2. Jadi follower blog ini
Saya dah follow awak dah, awak bila lagi? hehe

3. WAJIB TAG sekurang-kurangnya seorg blogger LELAKI dan seorg blogger PEREMPUAN dan make sure dieorg tahu

ni tuan tanah kaum Hawa
ni tuan rumah kaum Adam


4. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry edy
Kejap lagi saya letak ye Encik EDY..hehe

ps:::Ya ALLAH bagilah aku menang kali ini..amin.Boleh pulak

2 comments:

E.d.Y said...

As Salam...thanks sudi join "GiveAway Edy : Awak Busuk!"..ternyata anda tidak busuk..hehe..

Good Luck...moga ada tuah tahun baru...and have a nice day..:)

Miss Ran said...

hehe
wslm
welkam
tak busuk? tenkiu2

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers