CORETAN TERBARU NADH

IKEA MEATBALL KAMI DATANG!

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Seperti yang aku kata kat entry sebelumnya, aku menghilang. Aku muncul dengan entry bergambar jelah. Asyik bercakap tak henti. Tekak pun sakit. Nak taip pun jadi malas. Sesiapa yang tak dapat join jangan terkilan. Ada masa jumpa lagi. Okey?
Kami yang terawal sampai
Meatball idaman hatiku
Best buddy yang kekenyangan
Mereka blogger dan bukan blogger
THE CURVE, DAMANSARA, KUALA LUMPUR
Ucapan aku paling pantas dan padat untuk mereka.
Anis: Jangan jadi macam akak, si hati tisu =P
Zaitul: Sudah mula rindu kau. Kirim salam kat adik kau, kata terima kasih banyak tumpangkan tidur satu malam.
PPP: Terima kasih semua nasihat, kasih sayang, perhatian dan sudi konvoi dengan aku.
Norain: Walau baru kenal, tapi dah tahu dah anda suka fesyen kah3
MK: Terima kasih bawak coklat dan sudi dibuli oleh aku kah3.
Shawn: Pendiam. Aku kira kita tak berbual? Eh
Akmal: Selamat Hari Lahir Bro. Jaga awek elok-elok.
Cik Mat: Jangan lupa birthday saya! Haha.
Mija: Thanks jadi tukang ambil gambar yang setia.
Potia: Seganlah. Haha terima kasih sudi melayan karenah kami yang segala macam ni.
Anas: Bertabah je ko dengan bloggerian kan?
Syakir: Aku rasa kau pun dah jemu jumpa aku, terima kasih sudi snap pic kami banyak-banyak. Aku memang gila gambar tapi aku tak suka upload gambar. Itu fakta!
SALAM SAYANG DAN RINDU DARI AKU, IFFAH AFEEFAH DAN KALAU UMUR PANJANG, ADA KESEMPATAN KITA JUMPA LAIN KALI. TERIMA KASIH SEMUA =)

21 comments:

sara pedrosa said...

sedapnyaaa meatball

Novelgurl said...

Bestnya gather2.haha.

kopi pasta said...

haha, aku taktau nk komen apa. mampu telan air liur dan buat muka jeles =.='

ahsfantasy Ryu said...

Best sesekali keliar ramai-ramai :D

hnahdy said...

eh mcm kenal beberapa orang blogger di situ. Iffah, napa muka lain je :p

sea_lavender said...

wah bestnya makan meatball~~ jmpe bloggerw2 ke kawan2 nie~~

-meeSUPERGIRL- said...

seronok nampak ;)

Zul Aeriazz said...

pwitttt! nk ngorat awek yg ada love tu..ahak! :p

paripariputih said...

aku rasa somi & anak aku turut terjangkit dengan aku eh.. ha ha ha.


well iffah i had a great moment with you... aku bertabah melihat kemarahan ko ketika gay ko dirampas org, eh ha ha ha... ko hado... meh meh meh..

don't thank me... thank Allah for giving us the love, the strength and the happiness alhamdulillah ^_^

Rozuan Ismail said...

pergi berkeliaran selalu taw

MawardiYunus said...

bestnya kalau dpt lepak2 ngn korang... cemburu syehhh

boni kacak said...

masih juga dia menutup muka kan??hehehe

Nong Andy said...

moga-moga di lain kali ada peluang juga aku nak join dengan korang reramai macam ni :)

Ummi Syafiq said...

Salam
Best eh? X penah mkn. Wahh jeles dorang dpt jmp ipah

efa nur said...

waahhhh bestnye!!!

Cik Zaitul said...

kim salam kat jaitul..


heheheh.. pepun aku have a great great time gan ko...tengs being my gay.. ehhhh..
xjumpe der gay lain selain ko..
hahhaha




#cikzaitul..

kiera'sakura said...

oh mujur akak tak terasa nak makan meatball tue lagi. klu tidak kena trun sana mencari pulak =.=

kay_are said...

ikea meatball!! memang sedap.. lame dah aku tak makan meatball tu.. tambah lak nak beratur tu memang menguji kesabaran betul..

نورعيم said...

ni geng mane kak? femes betulllll la akak sorg ni. hee.

deno said...

IKEA meatball!!! satu kemestian bila deno ke kl... sedapnya..... "pejam mata"

Syakir Rahman said...

yg ko tulis tuh status ko ke status aku..mcm sama je...hahahaha... aku pon mmg x suka upload gmbr...kah3...

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers