CORETAN TERBARU NADH

7#Quotes

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM


Kalau tak mampu berlawan, kita jadikan dia kawan... MYO, 2012

21 comments:

Rozuan Ismail said...

wah. mendalam tuh maksud dia

p/s jemput dtg konvo aku esok. kak sunah mungkin nak dtg dia cakap

ika said...

betul3x..pernah terjadi..apepun senyum,x perlu kata apa2x...>_<

Leeza dayasari [santai leeza] said...

setuju.............

Mieya Atiera said...

yup. betul3

reenapple said...

Yaaa.. setuju!!! =D

Tihara said...

as salam

cara psikologi orang kata...betui tu :)

maitimie said...

kawan :)

deno said...

deno berkawan dengan SLE walaupun dia lawan deno... nyampah je SLE tu...

aku HaniAsyira said...

jom kita kawan.. huuuu~~

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

hmmm.... setuju... ^^

Eza Boom Boom :) said...

Eza rasa maksud quote ni, dari pada jadi musuh, lebih baik bersaudara. Nak musuh2 pun, mcm tak guna jgk. buat sakit hati je. huhu. Pendapat Eza je la.. :P

anamizu kaito said...

reverse psychology ek ifah :P

Nong Andy said...

yeah! i like that!!

kiera'sakura said...

setuju!!!!! kalau jadi lawan buat abis air liur je nk gaduh jadi kawan blh dapat pahala ;)

maszull said...

assalamualaikum iffah...ringkas dan padat maksudnya ni...:)

boni kacak said...

saya setuju sangat2

Noraim said...

kalau tak mampu jadikan dia kwn, jgn jadikan lawan.

Kalamhati said...

meaningful!=)

CikZaitul said...

kalau mau lawan jugak acane ??

hehhehe..dari lawan jadi kawan , dah kawan ttibe jatuh cinta lak.. :)

Sue PeLik said...

betul. setuju. tak payah nak malu nak segan. ucap sayang sebelum terlambat.

kay_are said...

hmm.. memang mendalam..

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers