CORETAN TERBARU NADH

Spontaneous Thursday#18

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Hilang handset boleh misscalled, hilang anak macam mana nak call?


Ps: Dia merajuk ke?

16 comments:

yana-feehily said...

call polis..hihihi

Faaizz d. Zul said...

call Tuhan. :)

Farhan Hanif said...

hilang anak tunggu peminta tebusan call..hahaha..mintak dijauhkan dari perkara mcm ni...=D

Solihahazahar said...

hahahaha guna panggilan batin lerrr hohohoho

kiera'sakura said...

suruh ank bwk handset... hihihihi :p

Pocket said...

hilang anak,
buat pengumuman seluruh tesco.
'...kanak2 bebaju pepel, sila heret dia ke cashier terdekat'

JIJI YU said...

buat megi kari

mas saari said...

call polis
dan berdoa moga anak jumpa semula..

Lea Isnawi said...

baru nak ckp cenggitu.

kiera dh ckp dh

hehe

Suhaili Sarif said...

hilang kunci rumah nak call sape?

Faaein Talip Roy said...

berdoa pada-Nya..

Eera Shera said...

alahai merajuk? cepat pi pujuk

Rosalia said...

btl jgk kn? hahah

Solihin Zubir said...

kalo enset silent, x guna jugak.. heheh..

Juliet_iRa~" said...

anak cpe y hilang?huuu..

ehemm dia merajuk awk la kena pujuk..ehhehe

Nong Andy said...

hilang anak? aku x sangup nak bygkan!!

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers