CORETAN TERBARU NADH

Someone like you

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Sebenarnya aku tak tahu nak letak tajuk apa. Ignore je kalau rasa tak ada kaitan dengan entri kali ni. Aku bukan nak perasan tapi dia buat aku rasa dihargai. Sebabnya dia seperti menghargai setiap entri aku biarpun aku tak tujukan special for her pon. Cuma aku suka berkongsi kata-katanya.

Klik untuk pembesaran yang nyata dialami
Bukan komen ni je. Banyak lagi komen yang memotivasikan aku untuk terus menulis. Biarpun seribu orang tak suka blog ni, aku tak kisah sebab tetap akan ada walau seorang yang baca blog aku. Terima kasih buat saudari ini. Dialah orang yang komen itu. Korang juga. Terima kasih sebab sentiasa membaca penulisan aku. Walaupun penulisan aku kadangkala membosankan. Aku tahu tu =)

16 comments:

Novelgurl said...

ha'ah bosan.Haha.x de la.tiap2 entry ad mknany y t'sndiri.

CikZaitul said...

untunglah...




puiiii..cikpah aku da hupdate :)


aku pun sedar penulisan aku lagilah terabur.tapi aku peduli hapa kan..jaji ko ada..
eeerrrrkkk........

Rozuan Ismail said...

wow, satu penghargaan daripada pembaca

Asrul "iLham" Sany said...

teruskan je kalau dah ok
yg penting happy :D

Nong Andy said...

yang penting ada juga buat n3... dari aku yang ahahaha...

reenapple said...

most entry kau bnyak ajar aku tahu. =)

budak yg bukan budak said...

sama-sama :) hihi

Fel said...

Teruskan sahaja mencoret.

Mieya Atiera said...

Mana ada bosan. Okey apa?

Leeza dayasari [santai leeza] said...

setiap org ada penulisan tersendiri.
itu yg pasti.

Jna marcello said...

iskk xbaik berputus asa...pedulik apa org nak kata..kita menulis sbb kepuasan hati kita kann? soo biaq laa org nak kata apa .. dont give up...

kiera'sakura said...

walau seribu org xmo baca blog iffah akak tetap nak baca jugak...

Tihara said...

betul, tiap2 entry ada makna tersendiri....cuma kalau org tu negative thinking dia nampak bad je pada seme benda

kay_are said...

mesti seronok kan kalau ade readers yang setia dalam blog kite.. teruskan ok? =)

boni kacak said...

membosankan ke?? tak ada pun.. saya selesa je baca.. rasa macam tgh makan coklat je bila baca entri awak. hehehe.

confdeb said...

jln2 sini..jom singgah
www.macammacamcite.blogspot.com

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers