CORETAN TERBARU NADH

Hanya sekeping gambar

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Cerita Dinner Student Preschool selasa lepas di Restoran Melayu Melaka, sebelah River Cruise tu. Tengoklah muka di atas puas-puas heee. Maaf semua dah berpunya. Kecuali seorang tu jelah. Mana aku? Dapat tekakan? Susah sangat kalau orang tak kenal siapa si penulis. Cukuplah satu gambar. Kang ada yang muntah pelangi pulak kang. =P

20 comments:

Tihara said...

alamak gambo tak kua, line semputt..btw sempat singgah sini :)

Eza Boom Boom :) said...

Eza rasa eza kenal :) Ujung sekali sebelah kiri :) :) Sorry tau iffah, lama tak jenguk sini..

aku HaniAsyira said...

hmm.. mcm boleh teka je yg mana.. =)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

gambar saya keluar... hoooo.....
seronok berkenalan dgn awk.

Cik Pulau said...

mestilah ai tau mana yu.. hahaha

ika said...

cantik,tp xdpt teka~

Nong Andy said...

OMG..OMG..OMG..

tengah muntah pelangi tgk blog ini... header dah tukar.. semuanya tukar...!!!

*o.. korang merah-merah semua eh...

paripariputih said...

wah wah wah walau pun ko cuba menutup wajah ko yg ayu tu... aku masih boleh kenal dgn sekali teka jer... aha h ah iffa iffa sampai bila le ko nak jadi Cik Misteri kan?? nice picture tho :)

EL MARIACHI said...

berkenalan ngan buat peace tu...hahaha...

anamizu kaito said...

wahhhh blog ifah !
PELANGI !!!! hehe



wahhh merah menyala semua :)

CikZaitul said...

amboi..sume tukau ko eh..
wahh..nak tukar jugak..hik3...



pose same je..pekate pasni ko tukar la pose.. :D

Encik H said...

haaa dah boleh bukak..siang tadi rasanya tak boleh..

Noraim said...

akak yg belah kiri sekali tu kan? tp ni yg geram! tak nampak jelas muka akak! grrr. haha.

lawa blog baru kak. kalerful gtu. ceria. :)

K O R I E said...

akhirnya, dh kenal akak mana satu ;)

lama xdtg sini , rindu.
dah tukar header eh.
comel ;)

Everything's Everythings said...

wahhh colourful lah blog baru ;D
sorry lah aku tak reti nk meneka pula.. aku teka kau tiada dlm gmbar boleh tak? ^^

cintailmu89 said...

dah lama jadi pembaca setia blog, x pernah kenal penulisnya..hehe

Novelgurl said...

oh.nmpk2.

maszull said...

assalamualaikum iffah...semuanya cun2 la nape iffah tutup mulut plak tu..:)

p/s header baru iffah lawa la...:)

kiera'sakura said...

mesti tema merah nie

kay_are said...

ko yang tutup muka guna tangan tu kan? terror tak aku teka? =P

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers