CORETAN TERBARU NADH

Review: Zine Ex-Boifren

Muka depan comel kot!
Yang belakang ni bikin sentap je haha
Ohoii terpampang nama aku =p Siap ada penanda buku comel lagi
Muka depan comel. Isinya pun comel je. Haha. Semalam dapat terus baca dalam KTM. Okey ini zine memang sesuai untuk pembacaan santai. Seronok je baca. Oh ya, penulis zine ni Azreen Yusof yang juga penulis tetap dalam group Zine Satu Malam. Popular kot group tu.

Isi kandungan semuanya comel. Serius aku suka semua. Haha. Gila kentang nak baca semua ulang semula. Tak puas rasanya. Oleh itu, aku yakin betul nak suruh korang beli. Memang berbaloi-baloi.

Tengok gambarnya dah teruja kan? Memang teruja kot nak baca. Ada doodle comel lagi. Ah zine ni memang comel! Jom beli. Email Azreen ayinayusof@yahoo.com untuk mengorder. Tak ada jual kat kedai. Murah je harganya. Mampu milik! Serius aku suka. Ini bukan bodek ke apa. Ini zine memang kena dengan jiwa. Siap sengih sorang-sorang dalam KTM. Haha.
Published with Blogger-droid v1.7.4

20 comments:

missina said...

err,,ni ada jual kt kedai tk?ker kene order,,

Eza Boom Boom :) said...

nak tau harga leh x iffah?? :)

zila manaf said...

nak beliiiiiii

CikZaitul said...

KO MEMANG MACAM TUH..
KALAU BAGUS ..AKU ON JER...


TU ARI SI NONG DAH REVIEW BUKU NIH..
TAPI AKU LAK TAKTAU ODER..
HEHEHHE

CikZaitul said...

makcik...tulun aku oderkan buleh... hehehhe

nak manje2 gan ko.. :P

Cikgu Ma said...

wah...saya berangan nak beli juga Zine X-boyfren tu...tapi dapat Othello jerr dari Ghost Writer (Ophan Bunjos) ^_^

Asrul "iLham" Sany said...

kaler2 wall ni :D

lari jauh dari entri hahaha

Rapunzeel Cikilolo said...

nak jugak :)

Everything's Everythings said...

Nipis je kan? tulis la kt sini apa yg ada dlm tu, boleh juga aku tahu tanpa membelinya ^^

Jna marcello said...

saya sgt teruja dengan title dye..hahaha ;p

boni kacak said...

jangan selalu sengih sorng2, nanti orang cakap tak betul.hakhakhakhak

maszull said...

assalamualaikum iffah...mcm best jer...:)

kiera'sakura said...

seyes doodle dia cute gila.. layout awk pun cute iffah

Leeza dayasari [santai leeza] said...

waaa u all mmg best dan mantap.

Nong Andy said...

haha.. aku tau kau akan suka :D

kay_are said...

memang comel r zine tu.. tapi tak jual kat kedai ke? direct beli takleh? @.@

Khairul Antasha said...

nak zine ni..ada zine lain tak? yg warnakaseh tu ada lg x? email kat sy apa zine yg ada..nak beli.. ni email.. khairul.antasha@gmail.com.. tq :)

maitimie said...

nk jgk!!!!

Noraim said...

ni yg menggoda duit ni.

BonekadalamChermin said...

terima kaseh atas
review yang best ini

maaf saya baru datang baca

TERIMA KASEH BANYAK-BANYAK!

:)

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers