CORETAN TERBARU NADH

Impian Mampu-Abang Stalker

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Apakah? Klik orang hijau untuk join bersegmen
Aku lama dah tak join segmen kan? Untuk tidak menghampakan Leeza, kawan blogger yang telah tag aku. Aku join. Lagi satu sebabnya segmen ni ada tema. Beramal dan bersegmen, Apakah? Maknanya setiap penyertaan dikira seringgit. Jadi Abang Stalker akan upkan seringgit untuk mendermakannya ke rumah anak yatim. Kira secara tak langsung kita beramal sama. Tak guna duitpun, cukup dengan hati ikhlas bukan?

Dah-dah Abang Stalker tanya tentang impian. Impian aku ialah;

Aku nak jadi Iffah Afeefah yang baik. Aku nak sangat orang ingat aku dalam setiap doanya. Sebab aku nak jadi Iffah Afeefah yang sentiasa berbuat baik dengan semua orang.

Okey apa tunggu lagi, meh join dan menyumbang sambil bersegmen. Aku kena tag. Aku nak tag. Sedia semua??? Maaf yang aku tak tag. Aku ambil dari bloglist je. Secara tak rasmi siapa yang baca entry ni aku tag korang juga. Selamat membantu anak-anak yatim...

16 comments:

QasehnyaRania said...

selamat bersegmen ;)

Nong Andy said...

Iffah..

aku sebenarnya sudah pencen bab-bab segment ni..

tapi sebab kau dah tag.. dan sebab aku pun nak beramal. jadi aku pun dengan rela hati join segment ini. nanti aku usha buat k!

*kena baca syarat ni.. hari tu main bantai aja hahaha..

leakedknowledge said...

semoga berjaya n berharap ramai yg akan join segmen ni. amin :)

Noraim said...

kena tag kena tag! haha.

orait kak! nnti sy buat. menurut perintah. hihi.

#player tu tak femes pn. mafri ngn afiq azmi. tahu?

Kira Kekuri said...

wahh x sangka blog nih da berwajah baru. suka.

Mieya Atiera said...

Selamat bersegmen ye :)

Jna marcello said...

hehe selamat bersegmen ;p

Everything's Everythings said...

Yup betul tu, bagus kan segmen dia ni? kalau ak rajin nnti aku pun nk join jgak ^^

Leeza dayasari [santai leeza] said...

terima kasih. sama2 lah kita beramal kan....

shinji izac said...

selamt bersegmen :)

shinji izac said...

kejap2... kalo nk derma tapi tak nak masuk segmen, xleh ke?

EL MARIACHI said...

kena buat juga tu sebab mention anak yatim tu..iyalah dah rezeki anak yatim kan...huhu...

maszull said...

assalamualaikum iffah...mekacih tag mama yer.. mama pun dah join gak...:)

kiera'sakura said...

baiklah insyaAllah akak buatkan ye.

kay_are said...

ok takde so takyah wat r kan? aku pun lame dah tak main segmen2 ni.. ape pun selamat segmen sambil beramal =)

TiranaAduka said...

mujur tak kene tag,

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers