CORETAN TERBARU NADH

Stalker!

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Tajuk bikin panas je. Tak adalah aku cuma nak ingatkan korang dan juga diri aku. FB ni bukan kita seorang je nak tengok. Ramai. Banyak mata-mata sedang memerhatikan. Kalau asyik maki hamun, kutuk, mengeji. Kan tak elok orang baca dan nilai peribadi diri kita. Memanglah FB itu kita punya, cuma berwaspadalah dalam menulis status. Mujur stalker sorang ni suka like semua status dan kegiatan aku. Kalau diam-diam dia stalk? Lagi scary. Jadi, berjaga-jaga. Jangan mudah percaya orang. Jangan mudah meluahkan. Bimbang diri sendiri yang termasuk jerat. Pesanan untuk aku juga =)

18 comments:

Nong Andy said...

aku pong suka skodeng fb orang hahahahahahaha.... terutamanya empunya diri menarik perhatian, bukan kerana status di fb yang pelbagai.. tapi mungkin nak kaji..

1) napa dia selalu tulis status macam tu eh?

2) er.. agak2 umur dia berapa?

3) Dia ni keja ke blajar?


4) er.. frendly ke orgnya?

kadang-kadang dgn skodeng blog/fb kita boleh dapat jawapan :D

missSenget said...

skodeng fb org best..!

tp kdg2 boleh mendatangkn kesakitan hati.. hahaha..

-meeSUPERGIRL- said...

kalau yg bab bom like tu ase nak pi sepakkkkkkkk jeee . HAHAHA

reenapple said...

haha. AKu pernah stalk orang dan pernah di stalk. Dan pernah alami mcm kau alami, org yg sama, like status2 kau yg lama.. huhuh. =)

Lelaki Ini said...

betul2!
setuju!

Asrul "iLham" Sany said...

skodeng fb orng rumah je hahaha

Aziela said...

fb juga mendedahkan maklumat diri kita kepada orang yang tak dikenali. Berhati2lah...

Another reason y I closed my fb account.

kiera'sakura said...

skang nie sape yg memaki ke. post gmbr yg seksi meksi je akak remove je dri friend senang hhahahaha

tp org jiwang tue x sanggup akak nk post werksssss :p

ika said...

muhaha..kdg2 jd stalker jga~

Novelgurl said...

spe tu? en.danbo .haha.eeii.serem ~

Rara Nasiha said...

Word less berbanding selalunya.

TiranaAduka said...

menantikan kedtgn iffah

Mieya Atiera said...

Pergh, gila betul stalker. Semua benda nak sibuk

ellieandcarl'sstories said...

iffah tq. somehow feel like you are always there for me. tq dearest friend


kite block the one who potential to be my stalker

CikZaitul said...

aku stalker perempuan cun je..
haha :)

la ni aku stalker hang !!

Kalamhati said...

u r rite dear!!hehe err akak pun kdg2 suka jd stalker..tp bkn niat jahat pun..hiihi

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

baiklah.kadang2 lupa bila marah

kay_are said...

ade gak kadang2 stalk entri kawan2 .. tapi takde lak sume komen nak di like.. ish ish

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers