CORETAN TERBARU NADH

Surprise!

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Saja nak turun johor. Sebab ada event satu. Satu lagi sebab birthday Sunah. Nak sambut ke? Tak lah just nak meraikan sama-sama. 

Er Sunah pun tak tahu lagi sebenarnya aku dah ada hadiah untuk dia. Ni pun aku tengah karang kat rumah dia. Nak balik nanti aku letaklah mana-mana. Dengan harapan Sunah baca entry ni.

Dah tu pandailah dia cari hadiah tak seberapa tu. Serius asyik lupa je beli hadiah dia. Sampailah semalam lepak sorang kat Tesco Kulai tu. Tetiba nampak sesuatu.

Ingat nak beli beg untuk diri sendiri. Sekali lain pulak yang aku beli. Tak apa. Asyik beli beg je aku ni. Nafsu semata-mata. Jangan diikutkan. Cari pembalut sakura tak ada pulak. Kak Elly mana jumpa sakura tu? Jeles okeh. 

Haha ucapan terakhir buat Sunah. Terima kasih bagi join lepak rumah PCM. Terima kasih sebab bawak pergi jalan-jalan kat Johor ni. Terima kasih bagi peluang mencabar diri sendiri drive jauh ni. Terima kasih untuk sate yang sedap itu. Terima kasih sebab layan baik kat rumah ni. Terima kasih sediakan tempat tidur. Terima kasih bagi panadol. Terima kasih untuk semuanya.

Oh ya Kak Ila terima kasih jugak. Semoga kita jumpa lagi. Sunah memang baik. Korang percayalah=)
ps: Autopublish ni.

6 comments:

sergeant keroro said...

untunglah~

Sunah Sakura said...

hoh??? errr..u letak kat mana???

aimie amalina said...

weeee
saya caya kak sunah baek!hehehe
sebab die senior saye
kikiki
=)

H.J said...

bestnya bday girl..haha

JIJI YU said...

sape ek kak sunah tu..cun tak

aDisH.sHidA said...

JELES NYA

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers