CORETAN TERBARU NADH

CONTEST SUKA SUKA


klik banner

syarat - syarat contest ::

1. mestilah follow blog nadd neh, supaye korang senang taw pe nadd update pasal contest.pelangihaty.blogspot.com or LIKE page WARNA KEHIDUPAN .

2. buat entry pasal contest , title : " CONTEST SUKA SUKA ".

3. pastekan banner contest kat entry and sidebar korang.

4. teka gambar. ( jgn lupe bgtaw jawapan keyh ! tak nak paste gambar neh pon xpe.)

Photobucket





dalam gambar :: 
no. 1 kazen nadd, no. 2 adeq nadd.

soalan : yg no. 1 tu, agak2 korang la kan, JATUH atau TAK JATUH ?? 
( kejadian selepas picca di snap )

jawapan saya tak JATUH.



5. tinggalkan Link entry kat comment neh okeyh !

6. tag kat 3 blogger yg lain. dorang mesti taw, yg dorang di tag k.


7. END DATE : 17 january 2011.

Post by,
Miss Ran 


2 comments:

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers