CORETAN TERBARU NADH

15 Februari 2012

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Jenuh menanti hari sebenarnya. Selamat hari lahir diucapkan kepada rumet kesayangan aku. B, happy birthday. Hari ni kita tak dapat sambut sama. Kita pun praktikum jauh kan? Semoga panjang umur, murah rezeki. Hadiah nanti tuntut. Semoga jodoh kau dengan Mr Izzuddin berkekalan hingga ke syurga hendaknya. Kahwin bagi kad okey?

Dia rumet merangkap kembar sebenarnya. Birthday kami sama. 15 Feb. Orang pertama wish haruslah dia. Jumaat lepas dah wish awal-awal. Orang kedua Ezad Amir. Itupun terbagitau dia sebab dia nak balas jasa aku kononnya. Sekali dia buat surprise kat aku.

Terperanjat aku bila klik link INI. Terima kasih daun keladi, Jad. Dah tiga kali dia wish. FB, Entry dengan link ni. Yang lain maaf ye sebab tak heboh pun pasal birthday. Dah tua, malulah nak bagitau. Ramai jugak dah wish. Mungkin mereka adalah stalker. =P 

30 comments:

Gen2Merah said...

wahhhhh, tak sangka lak hari ini hari penting Iffah..

Selamat Hari Ulang Tahun cikgu Iffah.. semoga panjang umur, murah rezeki, d permudahkan jodoh yaa... amin

Raisya Haris said...

Sanah helwa akak, semoga panjang umur dan sihat selalu. :)

EruzuLiyana said...

hepi besday cikgu :)

deno said...

hepi besday ifa!!! ohh... besday ifa rupanya.... senyum sokmo cikgu ifa! :)

Cik Asma BLuppy said...

selamat hari lahir....
semoga dirahmati ALLAH=)

ErnieFaizal Siti said...

happy birthday cikgu :)

Cik Pulau said...

hepy bufday k. ai da buat entry tuk yu..^^

mas saari said...

happy birthday iffah...

EZAD AMIR said...

Hepi x befday cikgu?hek3...

fRaMe+LenSeS said...

ok tacing. nadh tau lambat T.T

JIJI YU said...

eid milad saeid bebeh

.........cP~ said...

Selamat menyambut ulang tahun kelahiran dan selama hari hari.. hehe.

cinnamon.com said...

selamat hari jadi,semoga di berkati Allah,

cik Kartun said...

selamat hari lahir... CK yg terakhir kew??? huhuhu

reenapple said...

happy birthday la.. heheh.
maaf tak dapat bagi hadiah.. sob sob.. =D

cimöt said...

wahhhhhh..mmg seprais laaa ezad buat kat ko!!

btw, sanah helwah ya ukhti..

Eera Shera said...

happy birthday..ceh x g tau pun..igt bday kwn je 15hb tu..baru je borak2 kat twitter td haha..ala org plg last wish la ni :(

ijA said...

selamat menyambut hari lahir..iffah..rajin singgah blog kita kan..thanks

H.J said...

nak suh aku buat link wish birtday ko ke??haha

sea_lavender said...

wah kamoo da tua hehe =D
selamat hari lahir.. moga d pnjgkn usia serta dtambahkn rezeki dr-Nya..
moga kehidupan hari akan dtg terus berjaya dunia dan akhirt..Insya-Allah..

aimie amalina said...

huuuu
sedihhh

T_________T


sorii kak ngah..lmbaaatt tawu haa..
baru kemarin sembg2 dgn atok..bile besday kak ngah ni..
dsebbkan 2 ari x buka laptop
jadi x taw ape2
hhuhuhu


kak ngahhhh!!
selamat hari lahir yg ke 2_ ngeeee..
Nnati jumpe opah bg hadiah ye..
semoga semkain koooooaaattt
semakin coooomeeellll
dan semakinnnn berimannnn ;))

syg kak ngahhhhh!! ;))

yana-feehily said...

selamat hari lahir iffah. moga diri mencapai kematangan seiringmu usia meningkat kedewasaan :) may Allah bless u always.

maszull said...

assalamualaikum iffah...selamat hari lahir iffah moga diberkati Allah sentiasa yer...:)

http://maszull.blogspot.com/2012/02/hepi-belated-day-iffah.html

kiera'sakura said...

Selamat Hari Lahir!!! :D

msredcheesecake said...

Happy belated birthday.... Muga apa yang dihajati tercapai dan muga apa yg dah dimulakan berakhir dengan baik....

Suhaili Sarif said...

waaaaaaaaaaaa bday kak ngah ke smlm
ampunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Sis-Lin said...

Hepi besday sayang Iffah...
Moga kekal bahagia ceria dunia akhirat... :)

Nong Andy said...

haha.. sy wish sebab keluar dlm 'home' FB wish n link dari Ezad :)

masa tu baru tau.. oh! birthday Iffah rupanya :)

Si BuDaK KaChAk said...

selamat hari jadi cikgu....

smoge cikgu ttp menjadi cikgu...

erk...amende tu??hehe

=)

Eza Boom Boom said...

Selamat hari lahir iffah :D Panjang umur & murah rezeki... Amiin :D


Imagine hari ni 15 feb okies :P

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers