CORETAN TERBARU NADH

Akhirnya impian jadi kenyataan

Sangat seronok bila impian jadi kenyataan kan? Rasa nak melompat.

1. Dapat makan big apple. Haha sabar jelah.

2. Dapat jumpa blogger yang lama dah nak jumpa. Akak ipar aku tu. Comel je orangnya. Siapa dia? Tanya Nadh siapa dia. Haha

3. Dapat pergi Icity. Lama dah nak pergi tak dapat jugak. Terima kasih semua sudi bawak main kat sana. Buaian yang sangat best. Rasa diva duduk terbang kat atas.

4. Dapat jumpa blogger lain. Sunah, Kak Elly, Finaz, Nadh, Along Usop, Wan Pak Cik Biola+Abang Ady dan Adek Syed.

Sila jeles ye semua.
Published with Blogger-droid v1.7.4

20 comments:

fRaMe+LenSeS said...

Untunglahhhh

Nong Andy said...

tang big apple tu memang rasa jeles hehe..

Eza Boom Boom said...

agak jeles Eza di sini. huhuk. Bila lah Eza dapat jumpa iffah.. ;(

Gen2Merah said...

bestnyaaa.. saya memang jeles... huhuhu.. Salam Maulidur Rasul Iffah

هانيم إرشاد said...

memang best!! :)
nak ikut jugakk.. hehe
salam maulidur rasul :)

Lea Isnawi said...

ok, saya jeles

huhu

msredcheesecake said...

Tak teringin ke nak jumpa akak? Hhaa.....

reenapple said...

okey.. teramat jelez.. especially big apple tu.. eh bukan ke aku dah makan minggu lepas?? heheh

ijA said...

da lama x g icity, rumah sewa dekat je..jalan je ..nk g icity..

Bella said...

Wah3... BEstnye... ^^

xila riston said...

tang big apple xjeles..
tang gathering tu jeles! ;p

Cik Asma BLuppy said...

wah... best nye!

mas saari said...

seronoknya dia!

KaK LimAh Si SupiR said...

seronok laaaaa..okeh.kaklimah agak jelez :P

Naniey TJ said...

ok fine... i jeles k

.........cP~ said...

Ok, dah jeles. Nak bagi apa kalau jeles?

Cik Bambam said...

kalau tak..akak pon msk list sekali eh.. :P

deno said...

big apple mmg terbaekk... hehehh... wah seronoknya ifa dapat berkumpul ramai2... best2.. :)

sergeant keroro said...

Tak jeles ehhhh

kiera'sakura said...

puas hati dh dpt jmpe ipah ngn kak sunah.... sobsobsob tetiba sedih rasa kejap sgt...huhuhu

nanti kita gi snow walk erk... smlm pakcik tue kata insyaAllah nanti die bwk gi.... hihihihihi :D

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers