CORETAN TERBARU NADH

SEGMEN ANDA BIJAK | UJI TAHAP GEOGRAFI ANDA

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Aku join sebab RajaPropa punya segmen macam best. Nampak sangat tak ada kerja kan?
Klik sini okey

1.
a.Durian Daun, Melaka
b. Tanjung Bidara, Melaka

2.
a. Paya Ikan, Melaka
b. Sungai Siput, Perak

3.
a. Bukit Merah, Perak
b. Ayer Hitam, Johor

Saya suka baca blog Pak Cek Biola kerana penulisnya sungguh propa. Dia adalah raja segala propa. Proparazzinya beliau di realiti =P.


Jom join. Sila jangan tiru jawapan aku. Babap kang!

8 comments:

Rozuan Ismail said...

tq join..haha.yg penting typo sunagi siput.haha

Woofer Storm said...

tak kira..nak tiru juga..boleh?hheheee

slmt mlm^^

Gen2Merah said...

gud lak cikgu Iffah... (",)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

dah lama x join segment2 ni.. nanti2 la da free time or ada ruang untuk publish entry..huhu schedule untuk mgu ni n mgu depan dah terisi.. :)

yana-feehily said...

join jugak..hehhe

saja nak uji tahap bijak otak sendiri..

Eza Boom Boom said...

All the best tauuu! Hee. :)

Si BuDaK KaChAk said...

slamat bersegmen...

=)

faizulosman said...

dtg dr segmen yg sama... so, follow sini... hope can visit me back...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/02/kuliah-terbesar.html

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers