CORETAN TERBARU NADH

Sumber inspirasi

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Bila ada orang sebut kat entry yang kita jadi sumber inspirasi dia. Aku jadi terkedu. Tak tahu mana nak tuju. Okey #propasangat. Tapi serius ke dia maksudkan tu? Sungguh tak percaya. Rasa satu penghormatan. Kadang aku rasa macam belum layak nak bergelar blogger.

Rasa makin kacau. Serius bila dah post entry baru baca. Bila ada typo baru baiki. Bukan nak tengok dulu. Lepas tu taip tak fikir panjang. Main taram je dari hati turun ke keyboard. Rasa sungguh tak layak nak kasi inspirasi kat orang. Rasa tak layak nak jadi penasihat orang.

Aku bukan sebaik yang kamu sangka. Mungkin aku lain dari dunia maya. Jangan terlalu memandang tinggi kerana aku juga manusia biasa. Adakala buat kesilapan. Jadi untuk digelar sumber inspirasi amatlah tidak layak. Aku menulis bukan kerna populariti semata. Aku bukan tulis sebab nak duit. Aku tulis dari hati untuk perkongsian kita bersama. 

Nota Iffah: Kat entry ni dia kata aku sumber inspirasi dia.

#Fakta gambar pada entry ni ialah di depan The Curve okey! Sorang je teka betul.

16 comments:

Teenager Housemaid said...

kdg2 mmg akk rasa tak layak, tapi, hati pembaca blog akk ni merasakan akk sgt layak..:)

K O R I E said...

akak mmg layak k.

fRaMe+LenSeS said...

"Aku menulis bukan kerna populariti semata. Aku bukan tulis sebab nak duit. Aku tulis dari hati untuk perkongsian kita bersama. "

ini ispirasinya. ;)

Cik Bambam said...

sumber inspirasi kita ni kekadang x terjangka dtg dr mana.. :)

Ehhh..sorry eh x jd jumpa korang.. akak malu.. ahhaha.. :D

deno said...

ifa memang layak, deno memang tak nafikannya... :) ifa juga inspirasi deno

Nong Andy said...

Aku pula? tulis syok sendiri ahahahaha.. tapi kan iffah. kadangkala tulisan ko memang cetuskan idea aku heee...

* aku kat sabah.. jadi memang tak heran pun x tau tmpat tu. the curve yer? main ikut2 org nyer jawapan jer ekekekeke...

H.J said...

tengok komen no satu..betul je apa yang dia cakap..eehhehe

yad'z said...

untuk menjadi inspirasi seseorang bukan terletak pada rupa mahupun lama atau tidak seseorang tu berdiri as blogger.. kalau pada pandangan mata dia, sis dia punye inspiration, its such an honour.. =)

Eza Boom Boom said...

sumber inspirasi Eza jugak.Heee, nak buat cerpen. Eza tak leh buat lagi.. tak tau mana nak mula..

هانيم إرشاد said...

tapi ur're the one.. kami yang menilainyaa :)

JIJI YU said...

camne ko perasan aku bz lak ni

Kalamhati said...

Semua rakan yg ada di dunia maya ni merupakan sumber insporasi akak termasuk iffah..seorang adik yg tabah!=)

.........cP~ said...

Ia boleh jadi satu tanggungjawab dan ia jugak bole jadi satu kebanggaan. Bergantung pada cara kamu tanganinya lah. Tulisan kamu memang menarik.

Suhaili Sarif said...

kak ngah inspirasi kak long jugak :)

akoo pae said...

haha kalau dah die terasa nak jadikn kamu sumber inspirasi,ape salahnye =p

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

coz u are a good writer.. :)

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers