CORETAN TERBARU NADH

Sebab itu semua kerja Allah

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Jangan dipersoalkan kenapa pengantin lelaki handsome pengantin perempuan biasa-biasa je atau sebaliknya, sebab dah memang tertulis jodoh buat mereka. Tak salah pun kalau pengantin tu bukan bagai pinang dibelah dua. Asalkan bahagia hingga ke syurga... dan diringi restu ibu bapa dan diberkati yang Esa =) Siapa kita nak tentukan jodoh terbaik buat mereka? Sedangkan jodoh kita pun Allah yang tentukan =)

16 comments:

Nong Andy said...

Jodoh pertemuan.. ajal n maut di tangan tuhan (tu dia.. ayat skema hehe)

out of topic..
tengah tunggu jodoh iffah pula :D

QasehnyaRania said...

itu biasa baru la fair kan..
kalau lawa + HENSEM SAPA YANG NAK AMEK YG TAK LAWA PULA..COMBINE DUA KAN CANTIK JADINYA.baru serasi ;D

jodoh di tangan ALLAH ;D

maszull said...

assalamualaikum iffah...betul tu semuanya itu dah ditentukan oleh Allah kita hanya menerimanya dgn hati yg terbuka...:)

boni kacak said...

betul tu..saya setuju... lagi satu, cinta itu buta.. :)

the malay male said...

Indeed

reenapple said...

tentunya. jodoh DIA yang tentukan. DIA maha mengethui. =)

Noraim said...

tak hensem tp hati baik lagi ok dari muka hemsem tp hati haprak je.

oh sy emo di situ. hehe.

CikZaitul said...

aku suke n3 ni..
padat wpun ringkas..
ada apa pada rupa kalau itu bukan jaminan kan??

Dezee said...

R.E.S.P.E.C.T!!

Jna marcello said...

sokong awkkk ;)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

salam.. lama leeza tak ke sini. sibuk sikit.

Thempty Yanty said...

Yes setuju.Ty dari kecik cukup xsukabila dgr org duk bkata tang blkng kata cmtu.. Ingat depa tu dh superb bgai pinang di blh dua kot. Dah mm pun jdh dri Allah..ptutnya kira doakn depa bhgia smp ke ank cucu bukan pi kedarah nsi minyak oadtu dok bergossip... Grrrr... Setuju sgt dgn entry ni..

Asrul "iLham" Sany said...

Kalau cantik tp suka membebel dan queen control sapa nak kannn

cweet pinky said...

betul tuh , hehehe , dtg menjengah ke sini ... jom ke blog CP :D

kay_are said...

jodoh pertemuan sume dekat tangan tuhan kan =)

kiera'sakura said...

tapi kakak iffah dengan pengantinnya sama cantik sama padan kan? hahahahahaha :p

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers