CORETAN TERBARU NADH

Kami Blogger Utagha

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Betul ke tak aku eja ni. GKSB suruh aku buat entry. Dah setahun rasanya nak masuk group tu. Tapi payah. Aku bukan kelahiran utara. Aku bukan kerja atau belajar kat sana. Datang melawat sana pun jarang. Tapi ramai kawan dari sana. Percaya tak?

Hang tak caya lantak p lah. Aku nak jugak masuk tang situ. Haha jadi tak loghat utagha?

Sebab nak masuk?

Nak jadi warga KBU.

Nak gather2 together.

Nak join sembang kencang dalam group.

Nak jadi FAMILY mereka pulak.

Okey cukuplah kan sebab-sebabnya. Kalau jodoh orang sana tu tak tahulah pulak kan. Tiada istilah harap orang sana pun. Saja kumpul kawan ramai-ramai. Syok apa?

15 comments:

hnahdy said...

hana oqang utagha :)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

perghhh..... i like...

welcome to our family dear...

;)

missina said...

Cek dah lama dah masuk..tp malu nk sembg kencang kt sana sbb ai dh tua..huhu

Encik H said...

wahhh..tu dia..teruih jadi org utara..hakhak..kami pun suka jugak jadi org utara..ada ja kami da standby entry nak publish..tapi xtau bila..

Nong Andy said...

ehh..eh... suka dengar logat tu.. tapi nak ada masa tu kena tajamkan pancaindera.. kalau tak lembab lah nak tahu apa cerita hehehehehe. itu aku lah...

sea_lavender said...

wah terus da mcm org utara~~ hee kte pn nk join la.. ngee kte da lama duk penang..lama tk singgah.. nice header :)

Novelgurl said...

aii..tiada istilah hrp org sna pun..? cm ad makna je..hehe

Nur Zulaikha said...

hahaha..kami pun org utagha..tp tok dan lg nk join..huhuhu

Jna marcello said...

HEBAT~!!
hihihiih

boni kacak said...

dulu kampung kami macam tu jugak, tapi kita buat rondaan, kita dapat tangkap DEPA.

Cik Pulau said...

wahhh.. dah join KBU skang,. wewitt...

p/s: busy dan makin malas menghupdate. help me!! huhuu

aDisH.sHidA said...

kawen la dnegan org utara...hehe

Musafir Jalanan said...

aku bukan orang utagha . . . tpi aku study dok kat sana dengan depa . . . . :)

kay_are said...

semoga diterima geng kbu tu ye.. gud luck! ^^

kiera'sakura said...

alaaaa kan kakak org sana :p

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers