CORETAN TERBARU NADH

Bila hati merindu

Bila hati merindu lagi,
Ada sesuatu datang menemani,
Ego menahan diri,
Lantas dia terdiam sepi.

Tiba si lelaki datang ke mari,
Dia senyum sendiri,
Rupanya mereka sudah sehati,
Ah barangkali ini jodoh dari Ilahi.

#Garapan santai bila hati merindu. Korang tengah merindu?
Published with Blogger-droid v1.7.4

14 comments:

Kya Von Misteriusha said...

saya pun tengah merindu jugak <3
tapi malangnya orang tu tataw ..

Eza Boom Boom :) said...

rindu gakk... Rindu iffah :) :) Hehe.

Leeza dayasari [santai leeza] said...

rindu kat arwah mama saya....

Nong Andy said...

tetiba rindu kat ikan kalaoi.. hehe.. gitu boleh?? ekekekeke...

Gen2Merah said...

tiba2 saya merindui Ramadhan pada zaman kanak2 dulu.. penuh dengan memori yang manis

reenapple said...

hahhaha.... aku pun rindu someone.. kikikiki. Tapi tak tau siapa.. huuu.

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

rindu plak kat ex.. huhu ;p

Boni Kacak said...

dah lama tak merindu.... dah lupa dah macam mana rasanya itu..

maszull said...

assalamualaikum iffah...wah dah rindu2 ni...lain mcm jer...:)

sang sengal said...

rindu nk mkn ikan kaloi, bleh?

.........cP~ said...

Salam.

Haa..rindu kat siapa ni?..saja menyibuk..

kay_are said...

rase nye memang ade gak kot rindu kat orang ni.. tapi sape? huu

kiera'sakura said...

akak pun rindu... :p

Salim Harmanain said...

Sy tengah merindu bakal isteri saya. Entah siapa saya tatau..boleh gitu?

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers