CORETAN TERBARU NADH

42 tahun dah? Gilalah wei...

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Aku sebenarnya tak tahu nak letak tajuk apa. Janji peduli orang kata. Haha. Buat insan yang bergelar wanita bekerjaya pada usia 42 tahun iaitu Nor Zaimah atau lebih dikenali sebagai Pari-Pari Putih. Aku panggil PPP je. Dan lebih otai lagi, aku beraku kau dengan dia. Dia dah boleh kira akak sebenarnya. Kalau mak macam over sangat kan? Aku pun dah tua. Oh aku lupa. Sebenarnya aku nak wish birthday dia yang ke 42 tahun hari ni iaitu 12.12.2012.
Saegi chuka hamnida! Saranghae PPP! (Aku bantai je ejaan korea)
SELAMAT HARI JADI PPP. Semoga kau terus bahagia bersama orang-orang yang kau sayang dan sayang kau. Jangan terlalu risaukan orang lain. Risau jugak kat diri sendiri. Aku harap kau akan maintain muda sentiasa. Tak sabar nak jumpa kau calit kek kat pipi kau yang gebu itu. Boleh ke? Tak ada kek pun tak apa, aku jirus kau pakai sup kaki saiz 8 cc; Zaitul. Ah lagi satu, jangan risau sangat pasal aku dan _ _ _ _ _. Nanti ia datang. Jangan risau sangat. Aku masih bahagia macam ni weh. Nanti kalau dah ada, tak dapat berjimba lama-lama dengan kau kan? Ehh!

Walaupun dah ramai dah wish, aku je ketinggalan. Tapi tak apalah. Aku tahu kau akan hargai entry aku kan? Oh ya, aku nak bagitau korang yang aku sayang dia. Walaupun aku kenal dia masa raya hari tu, sekali jumpa rapat macam bertahun dah kenal. Lagi satu dia baik, bagi kami makan puas-puas. Hope, hubungan persahabatan ini terjalin hingga ke jannah. Aku sayang kau PPP! Wah gitu!

Jom wish kat blog insan ini <------------- a="a" href="http://pari-pariputih.com" nbsp="nbsp" target="_blank">pari-pariputih.com

14 comments:

Seri Ayu said...

Salam, Selamat Hari Lahir, semoga diberkati Allah sentiasa, murah rezeki, hidup bahagia dan banyak idea menulis.

paripariputih said...

Iffa aka PIPA aka Kak Pelangi... alo lo lo comenya kek pelangi ko tu kan... well dear... if you treat me like that, i would treat you the same i guess even more... aku kan pepari.. mesti dan haruslah mengembirakan semua orang ^_^ MKTLDD...

Thanks iffa ko ucap aku macam biasa tak grand2 pun aku tetap appreciate ucapan ko tu.. aku pun sayang ko weh... walaupun ko selalu jew nak idangkan aku dengan sup kaki ko tu yg entah apa rasa ha ha ha....

B.t.w hari ni 12.12.12 aku rasa cukup happy utk aku bersedih.. dengan limpahan ceklat eh.. silap limpahan ucapan hari jadi, lagu2 merdu dari blogger buddies, kata-kata nasihat dan doa-doa dari org2 tersayang dan sahabat2 cukup memberikan aku suatu tenaga utk aku memberikan kau sebuah senyuman pelagi weh.. paling best cuaca mentari yg indah turut sama seperti meraikan juga hari bahagia aku ni...

last but not leaset i love you too... ingat tu...

PPP aka NOR ZAIMAH..

P/S: MOHON KO FRAME KAN KOMEN AKU NI HA HA HA ^_^

Nong Andy said...

hahahahaha.... n3 khas untuk datin PPP..

moga awet muda sentiasa... rasianya? sila terjah n3 lama.. dia dah pernah kongsi rasia tu hehehehe...

aku HaniAsyira said...

wohoooo... happy birthday jugak lah

kiera'sakura said...

sampaikan hepy besday tuk PPP :D

hnahdy said...

hepi bufday PPP :)

Yana Sakura said...

wah..kek pelangi!! nak jgk kak iffah..hehe :p (wt mka xmalu..haha)

padahal segan silu..keh3

wish ag sekali..wink2
selamat hari lahir kak PPP :)

boni kacak said...

semoga beliau dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki... dan sentiasa berbahagia sehinggalah ke akhir hayat..amin..

Leeza dayasari [santai leeza] said...

slmt hari lahir.. moga panjang umur, murah rezeki dan dipermudahkan segala urusan.
42 tahun daahhhhh

Lina Hamiedah said...

nak kek yang betul2.. bleh main suap2.. ehhh...

CikZaitul said...

aku dan jodoh..
adakah itu??


size lapan tu ko mention aku eakk..

muahhxx..

-meeSUPERGIRL- said...

selamat panjang umur utk beliau :)

KorN said...

wah byk jugak entry untuk pp ni.. heppy belated besday untuk beliau

kay_are said...

aku baru bace so baru tau.. neway, aku pun nak ucap hepi belated besday dekat ppp tu even aku tak bape kenal sangat.. moga panjang umur murah rezeki.. amin.. =)

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers