CORETAN TERBARU NADH

Hope...

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM

16 comments:

Encik H said...

1st kot..zzzz

Encik H said...

erkk..kemain aku komen laju2..ingatkan entry panjang, rupanya gambar jer..hahaha

p/s: teringat dialog dalam filem LOTR..there's alaways hope..:)

Cik Tia said...

insyaAllah :)

hnahdy said...

apa? spek jatuh ke :P

Fiza Suhaimi said...

as long as we still can make a hope, InsyaAllah akak pelangi :)

#comment akak pelangi cheq tak publish pong lagi, malu kot nak publish. hahaha.

paripariputih said...

sometimes i'm losing hope :P

Cik Pensil said...

harapan tetap harapan :')

Cik Pensil said...

terlupa . nah :) harap segala ketidak fahaman akan terjawab . tak terjawab bagitau ! pensil sedia berkhidmat utk negara ! ;D

http://cikpensil.blogspot.com/2012/12/target-jodoh.html

kiera'sakura said...

lebih baik menghargai dan menjadikan hari nie yang paling terbaik dari mengharapkan besok ada lagi. boleh jadi kita tak kan bertemu dengan hari esok kan ;)

Sunah Sakura said...

harapan.....harapan menjadi layu......

Aien Alien said...

selalunya yg tinggal dan setia dengan kita selepas usaha adalah HARAPAN.

aDisH.sHidA said...

harap mengharap harapan diharap berharap

Nong Andy said...

jgn putus harapan.. :)

Mas Zull said...

assalamualaikum iffah...in sha Allah..;)

kay_are said...

harapan... harapan menjadi layu.. (sambung lirik ni sendiri)

kopi pasta said...

letak cermin mata kat situ mau nkmkne pijak dek kaki...mmg waiting for a new glasses la nnt =.='

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers