CORETAN TERBARU NADH

Alhamdulillah lahir sudah anak yang kedua

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Mohon bertenang. Bukan aku yang melahirkan anak. Kakak aku yang kedua. Anaknya yang kedua. Kakak aku yang kedua melahirkan anak sulung yang bernama Qaireena Az-Zahra yang manja. Sopan dan selalu dibuli. Walaupun dia lagi tua dari Amna(anak akak aku yang ketiga), lagi bambam, lagi tinggi. Tapi dia manja. Kesian dia dah jadi kakak walaupun dia masih kecik. Rezeki anak ni bukan semua boleh dapat kan? Jadi bersyukur =)

Meh tengok gambar adik Ayin yang tiada nama.
27.12.2012
28.9.2011
Kenapa tarikh tak sama? Sebab gambar yang bawah tu Ayin. Yang atas tu adik dia. Sama kan? Haha

21 comments:

aku HaniAsyira said...

kalau baby mmg sama je kan kalau mula2..

Lina Hamiedah said...

hahahaha ku ingtkn ko yg melahirkn.. amat laju jika anda... hahahahaahah.. klu anda, harus di kejar, agar aq mempunyai anak seperti anda.. ekekekeke...

paripariputih said...

alololo omey omeynya baby ni.... mesti bau dia wangi gerammm... iffah ko bila lagi eh.. ha ha ha mohon bila dpt anak su buh nama nor paripariputih ha ha ha

نورعيم said...

tahniah!!

kakak akak yg dokter tu ke? kiranya ayin ni baru setahun lebih la eh.

kecik lg dah dpt adik.

نورعيم said...

jap, lelaki ke perempuan baby tu?

Nur Faie said...

HAHAHAHAHA , ingatkan kakak yang melahirkan anak ^ ^ kihkih . Btw , congrats to ibu baru itu =='

sea_lavender said...

alaaa comeynya.. nama pun sweet hee :D

Novelgurl said...

Subhanallah.Cute!

Aida Omar said...

padanlah pelik tengok tarikh lain2 beza satu tahun pulak tu.. haha. Muka depa dua sama tu.. Tahniah buat kakak mu moga murah rezeki dengan kehadiran orang baru. :)

Mas Zull said...

assalamualaikum iffah..tahniah2 yer...

hnahdy said...

tembam.. macam nak cubit2 pipi

kopi pasta said...

waaah, cumel. muka baru yg suci hadir di dunia yg penuh dgn kekotoran naluri manusia..

ko pulak, bila nk mengandung n lahirkan anak ni? blom dpt green light ker utk bergelar ibu?

korie hensem said...

tahniah e kak dpt baby ;)

TechKini.com said...

Ala comeynyer... Picit pipi skit boleh? :D

-> ❤ TechKini.com

Nong Andy said...

memang sama.. memang adik beradik :)


soklan bonus : ko iffah bila lagi?

lari.....!! :p

kay_are said...

lebih kurang same je muka dua dua. ape pun.. both of them comel! semoga besar nanti tak garang + kasar macam makcik die tuan blog ni ye.. =P

syakey said...

alhamdulillah!

lamanya tak bau babyy. bau baby sedap sgt.

insyaAllah moga anak ni jd yg soleh

Tihara said...

haah, bukan semua org dapat rezki anak dgn mudah..syukur alhamdulillah, tumpang hepi :)

potia casadelarossa said...

saling tak tumpah mcm potia masa kecik... eh! ingat anak kita tadi.. ekekeke

potia casadelarossa said...

kembar tapi lahir hari lain2 ke? atau lahir jam 11pm lebih sorg lagi kul 12am?

kiera'sakura said...

mesti lah sama dah adik beradik!!!! :p

Alhamdulilah dah selamat pun kan. semoga kebahagiaan sentiasa melingkari anda sekeluarga amin :D

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers