CORETAN TERBARU NADH

Pelangi dikatanya kuih lapis?

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Mungkin pada sesetengah blogger akan faham dan tahu blogger mana yang aku akan cerita. Aku sebenarnya  dilanda taufan dalam hati. Risau, gembira, kecewa, geram dan semua itu bergaul menjadi rencah hidup aku kebelakangan ni. Aku pernah terfikir nak buat entry khas untuk blogger ni kerana 'kehilangannya' yang tiba-tiba. Tapi rasa macam over pulak.

Semua risau. Semua tertanya-tanya mana dia pergi. 2 minggu? Ke 3 minggu dia menghilang tanpa khabar.  *tak ingat* Orang-orang yang prihatin pasal dia sibuk PM, SMS, CALL tapi semua tak ada balasan. Aku juga ada PM dia. Apa isinya? Biarlah aku dan dia je tahu. Malu pulak bila baca. Aku delete boleh? Aku agak blogger tu dah baca sebab dia online! Dia datang blog PPP dan komen. Dia datang blog Zaitul jugak. Itu dah cukup membahagiakan PPP dan semua yang risaukan dia. Blog aku? Okey fine tacing hahahaha.

Ayat cari gaduh aku agak
Hari baru baru muncul semula
Yang aku geramnya, dulu dia sorang je kata aku punya blog macam kuih lapis. Dah muncul semula pun tetap kata benda sama. Hey blogger tu saja je kan? Korang nampak macam kek lapis ke rupa blog aku ni? Pelangi kena melengkung-lengkung ke? Err kek lapis apa ada 7 warna pelangi? Macam-macamlah kau Miko. Janji kau happy, kau muncul semula. Aku tak kisahlah kek lapis ke apa ke. Blog aku lawa dan meriah je aku rasa haha.

#Tulis lebih-lebih kang ada orang kata skandal. Baik aku chow laju-laju. Nah link blog dia, http://encikcopypaste.blogspot.com/ dan korang mesti rasa kagum sebab macam-macam ada =)
#Kawan alam maya, kadangkala lebih besar impaknya dari realiti. Dan itu hakikat yang masyarakat perlu tahu...

18 comments:

cintailmu89 said...

yer x yer gak... memang nampak cam kek lapis..
tetibe je lapa iffah..

baby comel said...

nyum nyum nyum.. perrgh sedap kuih lapis ni awak =) hehe, comey la pe yg miko tu pk. wa suka! :p

hnahdy said...

ehehehe.. tiba2 hana senyum bila baca entry ni

hnahdy said...

hana suka ayat last skalai tu.. dan itu mmg betul. kenapa ye..

mr. kopi pasta said...

err err apakah?? =.='

mr. kopi pasta said...

percayalah bukan aku sorang yg berpendapat mcm tu, rmai lg cuma mereka2 tu segan nk mluahkan..ada jer kek lapis berwarna-warni.itukan smua boleh ditambah. kaler artifisial..DAN ayat yg last tu, itu yg aku cuba nk bgtau lam n3 baru aku. kadang2 ak tak tertanggung menahan itu semuaaa =..=

CikZaitul said...

dalam hati ade ................


aku seronok jugak die kembali..

senyum sorang2 nampak??

ekekkeke

Mrs. Abi said...

saya suka belog ini!

Leeza dayasari [santai leeza] said...

saya pernah terjah blog tu...... hehehe

-meeSUPERGIRL- said...

hahahhaha ! baru prasan .. blog neh mnyelerakan . mcm kek batik pon ad :P comel ..

boni kacak said...

yelah.. baru perasan.. memang nampak macam kuih lapis..hehehehe

ahsfantasy24 said...

hehhee..
tersedak2 die,
ok je kuih ke kek ke pelangi ke,
asal comel :D

MawardiYunus said...

hahahh saya pn rasa mcm kuih lapis.. mohon tukarn nama. ahahah larikkkkkkkkkkk

Mas Zull said...

assalamualaikum iffah...hehehee kelakar jer...

p/s bagitahu tarikh hb iffah yer nanti mama letakkn lagu yg best nyer...:)

Nong Andy said...

amboi si kopi pasta.. ada n3 khas utk sambut kepulangannya.. aku jer tak jadi wat n3 kehilangan keh,,keh,,keh,,,

TiranaAduka said...

hahaha nice entry! Keep it up!

kiera'sakura said...

klu belog ini kuih lapis bermakna kita boleh makan dan hadam suwit ia smpi ke injap jantung bukan? errrrr Kbai :p

kay_are said...

ok r tu.. kuih lapis pelangi.. kan special tu.. pergi buat cepat.. idea bagus tu.

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers