CORETAN TERBARU NADH

Lagi lagi shopping!

 ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM

Sila jangan baca entry ini. Ini adalah kededikan semata. Aku sebenarnya gila shawl. Aku beli shawl ni dengan harga RM17 kot, Mahal. Tapi sebab minat. Padahal RM10 boleh dapat. Gila!

Berangan gila kan?

Okey tahu aku tak comel. Aku pun tak suruh korang tengok. Aku nak tunjuk shawl tu je. Huhu Suka crumple gitu. Kalau boleh aku nak pergi borong segala macam shawl. Wakaka gila shopping. Akhirat nanti dipersoal mana aku belanja duit orang ramai. Wahhh takut!


Sila tekan pangkah!
Sila tengok gambar di atas. Ya bilik bersepah. Hehe itu normal buat para gadis malas seperti aku. Oh bukan itu yang aku nak tunjuk. Jaket kilat yang aku pakai tu. Amacam lawa? Hak tuih tak lawa kan? Tak minat sangat. Ingat nak beli kain jenis kesat-kesat tu. Tak tahu nama kain tu. Hehe tapi mahal dan tak ada choice. Jadi aku terbeli ini. Tengok member pakai okey je. Tak adalah pelik. So korang rasa pelik ke?


Aku rasa longgar sikit. Jadi tak kemas sangat. Tapi aku hairan. Aku kurus ke jaket tu yang longgar. Kesimpulan wang orang ramai yang berjaya dilaburkan hanya RM57+ RM5 untuk inner merah tu. What? Rasa bersalah dengan tabiat yang sukar dihapus kira ni. Korang boleh gelar aku shopaholic!!!
ps: Gambar kabur. Tengoklah henset aku eh abang aku tu.
Post by,
Miss Ran 

No comments:

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers