CORETAN TERBARU NADH

Contest Mari Bersama Kritik Blog Nescafe+Milo


klik banner untuk join


SYARAT!

1.letak gambar atas ni and linkkan.
2.korang taip la ape2 pon melebihi seratus patah perkataan tapi biarlah ape yang korang taip tu berkaitan dengan kritikan terhadap blog ni..ape2 jer berkaitan dengan blog ni..
kalo bagi kritikan yang membina pon aku terime..bagi kritikan yang buwat aku bengang pon aku terima.
3.lepas dah siap korang buwat entry tu..korang tarok komen korang sekali ngan link entry yang korang buwat kat ruangan komen entry ni..


4. tarikh tutup...16 januari 2011


Saya bujang masih belajar,
belajar di negeri melaka bersejarah,
hajatnya nak berkenalan,
supaya ukhwah kita terbina.

pergi belajar berjalan kaki,
bilik kuliah sangat dekat,
ini blog santai sekali,
ramai datang lebih dekat.

malam-malam pergi ke surau,
jalan kaki dengan kawan,
budak milo suka bergurau
jangan ada tak nak kawan.

aku hanya pendatang,
duduk di sini hanya lalang,
bukan aku tak nak datang,
malu itu jadi penghalang.

sebut-sebut hati berkenan,
ingin memetik bunga di taman,
sekali singgah hati berkenan,
sekian lama jadi fav laman.

si manja suka makan coklat,
makan sambil bermain kereta,
diri ini sangat terpikat,
untuk melihat apa yang ada.

pasir putin ada di kelantan,
pulau pangkor ada di perak,
blog ini sekadar gurauan,
sudi-sudilah anda melepak.

SEKIAN! Kritikan membina!!!

2 orang pemenang sahaja

hadiah pertama
topup kat henphone korang sebanyak20hengget...
tak kire la maxis ke..celcom ke..digi ke..

hadiah kedue..
sepuloh hengget...





Post by,
Miss Ran 

2 comments:

JIJI YU said...

makaseh join..kretip tol..kretip lagi inovatip...hehhe

Miss Ran said...

hehe
kreatif la sgt

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers