CORETAN TERBARU NADH

Lonjong, Gemok dan Kedut

Tu tangan budak niat jahat
Apa yang terlintas di minda korang lepas tengok gambar di atas. Ye? Tak ada kerja betul kanak-kanak riang ni.
MASZ aka LONJONG
Ni nama gelaran dua budak sengal yang rapat dengan aku. Aala yang selalu buli membuli itu. Famous korang beberapa hari ni, Haha niat aku baik apa? Nak mengata jauh sekali. Cuma nak buktikan yang korang memang tak ada kerja. Kang LECT nampak, tegur baru buat muka tak bersalah.




NANIEY aka GEMOK

AKU? Aku ada gelaran tapi dua budak ni memang pengdengki. Ada ke bagi nama aku KEDUT? Aku belum tua. Kita sebaya oke. But memanglah tua beberapa bulan. Tapi tak KEDUT!!! Warrgh sangat tak boleh terima. Si LONJONG dan GEMOK ni memang dengki kan? Padahal diorang asyik sangat mengenakan antara satu sama lain. Sampai aku pun teraniaya. 


Tapi apa yang penting diorang lukis lawa. Kalau aku? AYAM pun tak mengaku saudara. Aku tak salahkan cikgu aku. Mungkin aku sedikit LEMBAB tu belajar tak pandai. TAPI sekarang aku still belajar. MUET pun tak payah repeat dah! SANGAT TERUJA. BI tunggang terbalik pecah lebur punya tahap. Jadi itu dah membuatkan aku seronok. Biarlah mereka nak gelarkan aku kedut pun. I tak suka stress. I awet muda. Wakaka

Ps: mereka sangat suka bila aku cerita pasal mereka. haha cuma tak nak mengaku. Diam-diam tapi sukaaaaa uuuu....

Nak kenal orangnya??? lonjong sangat dan gemok eh kang terasa pulak~~~dialu-alukan.

Oh ya ENTRY PASAL LIMAU tu, limau masih ok. Dah mula berkedut. Hanya mampu memandang dengan sayu (kalaulah aku dapat makan limau tu) =P





Post by,
Miss Ran 

7 comments:

Naniey TJ said...

ni kategori pe ni dak kedut????
buli @ p'mainan persaan n emosi..... amboi....
jgn d tipu oleh statemnt dak ni....sbnrnya dialah p'buli yg sebnr2nya....tiada yg x bnr mlainkn bnr2 blka.... isk...isk..isk

Miss Ran said...

hah tgk tak nk ngaku bersalah lak
ko yang pembuli paling utamaaaa

Masz Mukhtar said...

damn. si kedut ni. gi iron baju sane. haha.
nak limau, meh datang bilik den makan meh.

Naniey TJ said...

slh.... pjenayah yg pling d khndaki adlh Miss LJ k... Miss C antra org2 baik x mngkin jd p'buli.... mis KD juga adlh p'jnyah...tp xde la se TOP miss LJ.....hahahahahaha

Miss Ran said...

@masz baju aku tak kedot buat apa nak iron haha..aku nak limau yang diconteng! wakaka

@nani LJ 4 LONJONG, C 4 comot kan? haha ngate die ye nan...die bace tau

Naniey TJ said...

ko yg ngata.... aku kte Miss LJ je....yg ko g saintifik kn bnde tu bt pe....huhuhuhuhu...
c 4 come lote n cute n cantik always....
xpyh iakn pon xpe.... i thu i cantik...plis jgn t'goda dgn i k

Miss Ran said...

hahaha perasaan sungguh...jue je nak puji ko..ko ske la tuh
i tak tergode kerna i sudah jeles dengn asetmu

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers