CORETAN TERBARU NADH

Giveaway:: Saya Nak Hadiah Hari Jadi dari YanaMIB

Syarat-Syarat Penyertaan



1) Terbuka kepada bloggers Malaysia sahaja...yang takde blog boleh baca je..hehu~  (tak kisah la lahir bulan berapa pun)

2) Follow blog yanamib dengan seikhlas hati~

3) Buat satu entri  bertajuk "Saya nak Hadiah Hari Jadi dari YanaMIB"...Letak banner atas ini dan link kan ke entri ini...
 

4) Tag 2 orang rakan anda (pastikan mereka tahu mereka di tag)

5) Tinggalkan link penyertaan di komen EMPUNYA BLOG

JOM JOIN~~~~~~



Post by,

Miss Ran 

2 comments:

YanaMIB said...

terima kasih sudi join..all the best to you~ ^_^

Miss Ran said...

welkam
orait

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers