CORETAN TERBARU NADH

Happy birthday Yoo Chun die hard fan




Setiap hari ada wish hari lahir kan. Ini entri untuk adik bongsu aku yang paling manja. Paling heaven sebab kakak-kakak dia dah berduit. Kira tunggu suap je. Aku hadiahkan dia headphone. Supaya dia tak pekak sangat bila dipanggil. Suka sangat dengar lagu kpop, jpop kuat-kuat. Jadi bila ada headphone tak adalah pekak macam pakai earphone.

Kenapa Yoo Chun? Sebab adik aku peminat dbsk/tvxq atau jyj. Sejak 2009 lagi dia layan kpop. Jadi fanatik sangat dengan lagu kumpulan ni. Siap hafal lagi. Yoo Chun ada jugak berlakon cerita Miss Ripley, Sungkungkwan Scandal. Bagi aku boleh tahanlah lakonan dia. Sebab aku tak suka mamat tu. Adik aku gilakan sangat.

Entah apa comelnya dia. Tak kisahlah comel ke tak mamat tu. Yang penting, belajar tetap seiring ye na. Kakakmu mendoakan yang terbaik untuk Ena. Semoga akan dapat straight A untuk SPM tahun depan. Akak ni dah kerja baru adiknya ambil SPM. Rasa tua pulak diri ini. Tapi memang dah tua pun kan. Oh ya, aku nak tayang muka adik aku pulak.

Ps: Muka kami adik beradik memang berbeza. Jadi jangan terkejut tengok perbezaan yang ketara. HAHA
Published with Blogger-droid v1.7.4

12 comments:

shiema sufian said...

happy birthday adik (:

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

rasa macam lagi pekak je klu ada headphone..hehe

kiera'sakura said...

hepy besday dik...

Gen2Merah said...

selamat hari jadi buat adik.. sama juga la macam adik saya kat umah ni...

Pasang dan nyanyi lagu K-Pop entah hapahapantah.... ahahaha.. Bowrink tul dengar muzik macam tu.... hihihi

msredcheesecake said...

Hb tuk adik.... Baru je nk bayang2kan muka kakak dia... Heee... Tak sama ea?

cik Kartun said...

hadiah handf0n tuuu..!
CK nak jugak boley kak?? hehehehe
ngadew2 :p

Afiq Yassin said...

happy birthday ..
Happy Selalu k

cimöt said...

sama laaa besday kita dik!!

happy besday to you..

Nong Andy said...

alamak pizza.. meleleh air liur aku di buatnya :)

aimie amalina said...

heeeee

ade la muke kak ngah skit2
hehehe

epi besday adik kak ngah :)

fRaMe+LenSeS said...

akakkkkkk ipahhhhhh~~~~ gulppp~~ ahahahahhahaha

Eera Shera said...

dok cuba byg2 kan muka iffah hehe..nampak chinese look la adik tu :)

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers