CORETAN TERBARU NADH

Selamat Hari Lahir Mama Ayin

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Nak jugak buatkan entry untuk seorang makcik yang dah pun beranak sorang. Makcik tu mintak entry untuk dia. Jadi sebagai adik yang baik aku tujukan entry ni untuk kakak aku yang tersayang. Semoga cepat dapat anak lagi. Amboi!
Kakak aku yang super annoying HAHA

Ayah kepada Ayin

Inilah Ayin yang sentiasa gembira dan becok
Kalau nak tahu makcik nilah mama kepada Qaireena Az-Zahra tu. Mata bulat. Siap berlesung pipit lagi. Anak saudara aku yang comel. Disebabkan dia sangat pemurah. Selalu belanja adik dia yang selalu pokai. Aku buatkan jugak entry untuk dia. Baikkan aku? 

Ps: Dilah, cepat nangis terharu. Ai tahu yu selalu stalk blog ai kan. Semua benda nak repot kat Ibu. Sukalah kan. Tapi sebab yu repot, ai berhasil memujuk ibu. Nampaknya tak lama lagi ai ada pengganti Maria la kot=P

15 comments:

Gen2Merah said...

comel nya kakak dan bayinya.... mesti adiknya pun comey sama... ehehe

LIA AZMAN said...

wahh hepy bday utk mama ayin :))

reenapple said...

selamat hari lahir la jugak.. =)

ahsfantasy24 said...

Hehhe..
comel !
gambr makciknya?? ^^

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hehe comel tul budak ni :D

.........cP~ said...

Salam.

Saya akan rasa segan kalau family stalk blog saya. Huhu. Mujur family tak banyak tau pasal internet dan blog.

Happy birthday to mama Ayin.

Nong Andy said...

Comelnya dia dok dlm bakul ayin oh ayin... muah..muah kat dia :)

happy bestday to mama ayin. glamour la hari ni :)

Iffah memang adik yg baik (kakak aku yg super annoying?) hehehe..

*myvi? saga? or... BMW? ekekekeke..

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

alahai comeinyer dia duk dalam tu... (^___^)

Afiq Yassin said...

HB mama..
semoga murah rezeki k

missNick said...

hehehe comel je gambar kt dalam bakul tu....geram tengok baby bambam ni hehe ;P btw happy birthday to ibu baby :)

kiera'sakura said...

hepy besday mama ayin..

wahhh nanti dpt penganti maria la erk.. suka la tue :D

aimie amalina said...

aolololo
tetomeiiii


cm muke mak nye jugak
ehehehe
epi besday akak kakngah :)

fRaMe+LenSeS said...

nasib baik ada tukang repot kan? ahahah :D

btw slmt ari lahir gak ye kat dia. moga pjg umo, murah rezeki, sukses dunia akhirat. sntiasa diberkati dan dirahmati dan dilindungi ALLAH . :D

Eera Shera said...

hepi besday makcik..eh kakak! wah nak beli kete baru ^^

deno said...

oloh tomey-tomey........ :D

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers