CORETAN TERBARU NADH

Ipah dalam cawan


Istimewa! Gambar aku dipertontonkan untuk korang yang setia membaca walaupun aku sibuk dengan praktikum. Terima kasih semua. Eh, nampak Ipah? Tu dalam cawan. Gambar merepek yang disnap oleh housemate kat SR malam tadi.

Bila dah berjimba dengan kekawan. Semua benda jadi lucu. Asal aku masuk SR je jadi bahan lawak. Padahal muka-muka kami mintak simpati wifi free dan super laju kat SR. Internet kat rumah baru memang kalah siput lembabnya.

Hari ni insyaallah observe pertama untuk major. Risau jugak. Sebab semenjak masuk sekolah tu, anjal je mengajar. Tak ikut rancangan pun. Bebudak pun gembira je belajar tanpa bbm yang gempak. Risau jugak. Doakan ye. Yeah mahu balik Kajang jumpa anak buah yang gemuk. Ayin namanya :-P
Published with Blogger-droid v1.7.4

16 comments:

Sunah Sakura said...

hai..meh teman i kat airport ni.. #eh

Nyamuk Terbang said...

haha ingt ap la td

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

btl2, ngan kwn2 semua bnda jadi klaka... huhuu :D

cantik snap tu,.nmpk ngam ngam je orng tu dalam cawan..hehe

fRaMe+LenSeS said...

Untunglahhhhh org ada ank buah

FasiHaH SupiaN said...

tecik tangat lah kak ipah!!

.........cP~ said...

Alahi kecik cenonet je gambarnya..

Munnafendy said...

loh...macam tu pun boleh ek? haha

reenapple said...

kecik sangat ... tak nampak empunya diri.

*SR tu apa?

Gen2Merah said...

yeaahh, akhirnya dpat tengok gambar cikgu Ipah.. ehehehe

Lea Isnawi said...

ala..xpuas!

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

kreativ... hehe

maszull said...

assalamulaikum iffah...wah mcm real je iffah dok dlm cawan tu...:)

mas saari said...

kecik sangat gambarnya, tak nampak pun muka iffah!

Eera Shera said...

cpt keluarkan ipah dr cwn! (sambil gosok2 cwn)

Nong Andy said...

Adoi.. keciknya :)

hehehe...

tapi kreatif la gambar
dlm cawan :)

* er.. nak buat gambar dlm cermin mata pula(kes tiru style org la ni hehehe)

kiera'sakura said...

nak balik jugak jmpe Afiq... :D

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers