CORETAN TERBARU NADH

Nak tengok, nak tengok, nak tengok!


Alahai ecah. Lama dah tak tengok. Comel je rambut ketot ni. Aku dah ubah. Kalau tak dapat tengok jugak cari kat youtube. "ECAH BACA DOA MAKAN"
Published with Blogger-droid v1.7.4

12 comments:

Nong Andy said...

y it say
"this video is duplicate of a previously uploaded video"

n i cant c it?

:(

* comelll.....

reenapple said...

ohoohoohoho.... teringat aku masa kecik3. Mak cik aku suka potong rambut aku pendek macam lelaki... ahahaha

FasiHaH SupiaN said...

hihi comeynye dia..ok internet slow -.-''

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

same probs, "this video is duplicate of a previously uploaded video"

cik Kartun said...

ecah --->
hehehe

Cik Pulau said...

xleh tgk pun yu..

maszull said...

assalamualaikum iffah...yer la cute nye die...:)

shiema sufian said...

Alaaaa, tak boleh nak play. same prob mcm dekat atas.

mas saari said...

comelnya ecah..

Naniey TJ said...

wow ank mummy da bsr..... huhuhu... sgt suka perasan jd mummy ble tgk knk2...hahahaa

kiera'sakura said...

dah tgk.. budak2 klu lpas buat bideo ngn diorg msti sibok nk tgk..hihihi

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hehe alrite dah tgk, comel tu~

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers