CORETAN TERBARU NADH

Selamat tinggal gula-gulapelangi

Sob sob sob. Aku kesedihan. Nak tak nak terpaksa aku turutkan juga nasihat kawan-kawan. Jadi selamat tainggal gula-gulapelangi.blogspot.com. Lepas ni tak ada dah keyword tu lagi. Sedihnyaaaaaaa. Dah macam brand sebenarnya nama tu kan?

Oh lupa, selamat datang iffahafeefah.com. Amboi seronok sakan walaupun kesedihan. Sayang pulak dengan url lama kan? Domain sendiri. Dulu aku teringin. Lepas aku tak rasa nak pulak. Sampai satu masa aku kata biar blog pcm berdomain baru aku ikut. Sekali pcm dan berdot com. Aku tetap blogspot.

Tapi semalam ada insan baik hati. Nak hadiahkan aku domain. Wah terharu, teruja, segan, serba salah. Semua ada. Sebab banyak benda kena fikir. Tapi housemate aku kata, hadiah, ambil jelah. Aku pun ambil. Jadilah iffahafeefah.com sejak 22.03.2012.

Buat yang memberi, terima kasih banyak-banyak. Identiti dirahsiakan sebab dia kata dia ikhlas. Lagipun dia memang suka sedekah. Moga Allah limpahkan rezeki untuk si pemberi. TERIMA KASIH AWAK! ;-) Aku dah transform, korang bila lagi?
Published with Blogger-droid v1.7.4

18 comments:

reenapple said...

err... tukar link eh??? ohooo... bagus3... aku pun sayang jugak kat gulagulapelangi tu.. =)

*tak de orang nk bagi .. huhuhu.

nini said...

bestnyaaa.....ada yang sudi menghulur....saya ???? hehe

Woofer Storm said...

ikhlas tu cuma tuhan yang tau kan?? thniah buat awk ye..sy pun nak juga.boleh?heheee

Suhaili Sarif said...

waaa tahniaahhh....
fuh seb bek jadi jgk iffahafeefah.com ni..sgt niceee...hehe

untungla ade org sponsor.hehe

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

kira kalau kita ke url lama, dia akan direct ke url baru? update entry ni naik kat bloglist zuan, means url lama tu akan direct ke url baru la kan? huhu

Lea Isnawi said...

untunglaaa dpt domain free

Cik Pulau said...

untung la..
bila la ai nak jadik cikpulau.com ni..hahaha

ada hati tuuuuu.. kikiki

Rozuan Ismail said...

tahniah berdotcom.

mas saari said...

tahniah iffah! akhirnya berdot com jugak..

Nur Zulaikha said...

untonglah akk..huhuhu..

maszull said...

assalamualaikum iffah...wah seronoknya adaorg yg baik hati bagi hadiah kan n tahniah iffah dah ke domain yg baru...:)

Sunah Sakura said...

kene ubah setting kat nuffnang gak ni..ubah url blog..

Eera Shera said...

bestnye ada domain sndri..tahniah

QasehSuci said...

wah...seronok nya...org baik hati mmg slalu dpt hadiah...hihihi

sea_lavender said...

wah2 tukar link ye~~
menarik..moga mnjadi website kunjungn ramai :)

cik Kartun said...

tukar link..?? waaa.. biala la dapat tukar tuu sob3x .. :(

Nong Andy said...

iffahafeefah.com ke.. guka-gula pelangi ke.. aku tetap terjah :)

sebab aku tahu isinya masih kekal manis mcm gula-gula pelangi kan.. :)

*Jom buat cerpen :)

kiera'sakura said...

Tahniah!!! :)

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers