CORETAN TERBARU NADH

Kejutan lagi

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Adik boboi lukiskan
Adik boboi yang ini. Kenal tak? Opah dengan kak long jeles tak ni? Kadangkala kita tak perlu ucapkan terima kasih untuk menyatakan penghargaan. Cukuplah buat orang yang dah berjasa kepada kita gembira. Ingat hargailah jasa mereka walau sebesar kuman. Hati manusia siapa boleh duga ye tak? 

Ps: Dia nak semua ni jadi misteri.

17 comments:

K said...

huhu, hudoh la pulak T___________T

Hafizin Jamil said...

owh..terkejut saya

Unknown said...

retiss dah dpat dudel..ekeke...

azzey said...

mmg mistei n3 ni..:)

Lea Isnawi said...

comelnya adik boboi lukis

hahaha

owh..sarjan keroro rupanya

lilypelangi said...

haha ! comel~

Umie Nadhirah said...

umie x reti lukis macam adik boboi T__T

Unknown said...

ramai blogger sekarang aktif buat doodle kan... uihh cemburu laaa...

<-- sebab tak reti buat doodle.. huhuhu

Unknown said...

comelnye doodle.. :P

FaKArePa!n said...

comel giler.. hik3..

saya cello191 said...

class doodle dia~~
^__^

aiman said...

comel2..

aamalinaazman said...

huk3
waaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jeles !kikiki

Elly Jade said...

ok fine kak long jeles
offline

Addin said...

cute jeee ! :D

Luqeem™ said...

haha..smart!

yg perempuan ssh nk buat..laki senang je..

Anonymous said...

stylo! haha!

mungkin doodle gadis susah dibuat. :)

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers