CORETAN TERBARU NADH

FATIN LIYANA

ASSALAMUALAIKUM


http://lensarosak.blogspot.com/2011/01/menjengkelkan-4-gadis-tudung-shawls.html


Cuba korang tengok blog ni. memang mula rasa nak sokong but bila lama-lama aku rasa menyampah.


Nak naikkan TRAFFIC dengan menjatuhkan imej orang lain. 


Nak tegur biarlah cara yang elok. 


Dia tulis macam pandai tapi menampakkan kebodohannya. 


Kesian gak kat fatin liyana.


Tulis nama blogger ramai tapi kenapa gambar dia je ada? 


Dia ni cemburu dengan kepopularan liyana kot. 


ISLAM itu indah. 


Tegur biarlah berhemah. Kalau kita nak berdakwah bukan itu caranya. Wassalam.



Post by,
Miss Ran 

2 comments:

Layanzz Community said...

Pergh...
entry yang dia buat memang boleh bikin panas kat tuan badan..nie semua gara2 traffic la nie..
dahsyat sunnguh beliau..

p/s
Fatin Liyana nie comel kan :p
huhu

Miss Ran said...

hehe mmg comel pon...

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers