CORETAN TERBARU NADH

Aku terhutang budi

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Ni yang aku tak suka ni. Terhutang budi. Rasa nak nangis pun ada sebab budi korang ni. Aku tak tahu nak cakap apa dah. Katek ada buat entry macam ni. Lepas tu aku terfikir nak tengok jugak.

Terkejut jugaklah. Sebab aku ingat dia ni je penyumbang trafik kat aku. Rupanya ramai. Wah nak meletup je rasa. Senarai penyumbang trafik selama aku berblogging ni. Nak teka? Tak payahlah hehe.

Referring URLs
436
2. Mat Gebu (2)
164
76
76
45
6. Ady Budika (1)
35

Referring Sites
1. Facebook 
1901
1350
3. Google 
1291
4. Sunah 
312
252  
161 
114

Tapi yang peliknya macam mana PCM menyumbang trafik? Aku tak nampak pulak link blog kat sana. Hanya PCM je boleh jawab. Terima kasih banyak-banyak kat penyumbang trafik ni. Jiran i belum nampak sebab baru lagi kan kita berjiran. Jangan sedih ye. Siapa nak sumbang trafik lagi kalau bukan korang=) TERIMA KASIH!

1 comment:

Sunah Mohammad said...

ade la tu pcm letak link iffah... hehehe... cek betul2...

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers