CORETAN TERBARU NADH

Ada anak awal baguskan?



Kalau kahwin awal bagus jugak. Dapat anak awal. Dapat jadi ibu muda. Dah tua nanti dapat cucu awal. Tak ke seronok? Tapi kalau anak budak baik macam Amna Humaira ni aku pun suka. Ini campak mana-mana boleh tidur. Aku harap dia jadi budak baik besar nanti. Pssst, ini adik Ecah!

Ps: Dia muda lagi.
Published with Blogger-droid v1.7.4

20 comments:

Rozuan Ismail said...

dapat yang jenis susah nak jaga cm ner.hoho

kiera'sakura said...

kan kan kan...
nanti ank dh besar, mcm kawan je kita dgn ank tue...

Gua said...

kalau dah jodoh, mesti kahwin awal punya. tapi jodoh tak sampai lagi. hehe :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

cumil sgt..hehe.adikku iffah, dah 23 tahun thn ni ye?sis 23 dah dpt anak 2 dulu. moga tahun ni memberi 1001 kenangan indah buat iffah

lieynanilaz said...

ala-ala comel...bambam plak tu!!

qlah said...

kalau dah ada rezeki , tak boleh toloak.. hihi .

jodoh..

p/s: selamat tahun baru

reenapple said...

mesti baru lepas bercukur ni.. heheh.

Eera Shera said...

alahai comelnye..suka bdk x byk meragam cm ni

H.J said...

kau dah tu dah tua da..nanti jadi andartu..hahaha

MerLe said...

ai....comey...comey~

mas saari said...

eloklah kawin awal iffah, nanti dah tua anak dah besar2!

Farrah Hasna said...

untung kwin muda kalau dah bertemu jodohnya...
http://faraizar.blogspot.com/

Eza Boom Boom :) said...

cepat-cepat la kawen iffah ;). Heee.

Asyiqin Haulisah said...

kahwin awal pun bagus. elak maksiat. kannn?

❁ نور يوسمهانياي ❁ said...

saya muda lagi, belaja dulu :)

Nong Andy said...

kalau jodoh awal dtg.. awal la kawin.. kalau awal kawin cepat2 la branak.

Ramai org kawin awal gak.. tapi merancang... honeymoon dulu smpai 5-6 tahun baru ada anak.

* Sungguh sonoknya ada anak ni :)

aimie amalina said...

hehehhe
ecah mesti protect adik dia lebih ni
hehehhee

Naniey TJ said...

comelnye ank mummy.... jgn lupa cakap kat bdk tu mummy nani sayang dia...huhuhuhu
p/s : smua budak nk di jadikan ank angkat.... mmg dak2 bwh 2 thn m'jd kegilaan aq... yg lain jgn jeles k

r-5 said...

Seronok woo tu la abis degree keje setahun, pastu terus cari calon di kaki lima wakaka! gua juga penggemar baby ni, tapi takut nak pegang sebab gua kasar siket.. hehe.. tengok dari jauh pun cukup menenangkan hati.. ^_^

Halimatun Sa'adiah said...

campak je da bole tdo ek..
x sabo nk de ank jugak.huhuhuu

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers