CORETAN TERBARU NADH

Ezad Amir

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Gila. Ternganga aku baca keyword yang melekat kat blog ni. Apasal ada orang cari Ezad Amir kat blog aku? Ceit mesti Jad kembang baca ni. 

Yang aku tahu Ezad Amir tu kawan aku paling sengal. Yang selalu lupa interview dia. Yang ada je masalah kalau tiba masa interviewnya. Itu je aku tahu. Yang lain boleh tengok kat Fb dia. Retis sangat ke kau Jad? Jelez mak nak!

Kalau nak kenal Ezad Amir, klik je ke sini. Blog dia. Oh kat sini pun blog dia jugak. Tamak benar Ejad ni Haha. Dia blogger berbakat okey!

11 comments:

reenapple said...

huuu.. untung la... =)

Rozuan Ismail said...

dua2 retis.haha

iZ said...

wah3..
=)

Eza Boom Boom :) said...

wah. hihi. sama2 blogger best :)

p/s: mekaseh dear. Eza dah ok :)

Alieza Dayasari said...

tah tah dia sendiri cari kot... haaaaaa....... gurau2 jgn marah.. hihok

Cik Pulau said...

apsal ai tak kenal pun ni.. huhuhu

M Fizan said...

kenal sangat ezad remaja power tu. sebab cerita rekaan dia memang terbaik. haha. kawan ezad rupanya :)

EZAD AMIR said...

Ahcum...terkesima...=3

dill said...

hai ejad. hihi

dill.

Gen2Merah said...

eheheheh.. nice (",)

Nong Andy said...

aku suka status fb dia hahaha

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers