CORETAN TERBARU NADH

Review Novel: Sebenarnya, saya isteri dia!

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Image Detail

SEBENARNYA SAYA ISTERI DIA - ZURA ASYFAR
HARGA JUAL : RM 30.00
Sebenarnya, saya isteri dia!
Mula aku tak berminat sebab ni novel online. Tapi disebabkan ramai sangat cakap best. Baru aku beli. Kesimpulan? Best untuk orang bosan macam aku. Memang satu hari melekat dengan novel. 

Nama watak, agak keliru sebab abang dengan adik lebih kurang sama namanya. Farish dan Firash. Tapi okeylah.

Watak Firash paling aku suka. Dalam nakal ada romantis, dalam lucu ada tegas, dalam garang ada sweetnya. Disebabkan itu aku terbuat satu cerpen watak yang sama hahaha.

Konflik cerita ni sikit je. Aku suka tu. Sebab aku tak suka novel berat, buat sakit kepala aku je. Kira okeylah ada sikit. Dari tak ada kan?

Kesudahan cerita pun sweet je. Jadi tak sia-sia beli. Sebab aku senyum masa tidur teringatkan ending dia. Tapi untuk budak sekolah aku tak galakkan. Sebab ada "kasih sayang" suami isteri. Tak elok budak-budak baca. Kang lain jadinya. Apapun selamat membaca novel di cuti yang bosan=P

Untuk baca klik je kat sini. Penulisan2u banyak cerpen dan novel best!


13 comments:

Cik Sara said...

Apa link online? aih, nak kena g cari kat popular or mph ni.. Promote sungguh Kakak Iffah ni.. eheh

Aziela said...

Memang best cerita nie. Ada juga a few facts yg x masuk akal mcm Syafa Aqirah tu takkanlah x der family langsung. Scene nikah and kawen pun dia mcm lone ranger jer. Agak di luar reality. But the emotions are full.

cimöt said...

penulisan 2u mmg best..suka gak layan situ..tp lg suka bace novel in real..means pegang and baca buku tu..

eh nak novel bundle murah2??

pi carik kat fb: bukan window shopping

price range rm10-20

msredcheesecake said...

cik iffah da tak budak ke? hee

CikUna said...

wahhh... ingatkan iffah punya cerpen baru.. hehe lama tak baca tau.. ngee..

aziekz said...

Hah..cter ni mmg best...tak jemu....lawak.:-)

Rapunzeel Cikilolo said...

selalu nmpak dalam dashboard. tapi nak klik takde masa kononnye. haha!

kiera'sakura said...

sama la akak pun xske novel yg ada konflik yg berat.. hihihihi

cheknie said...

sllu gak bce nvel on9 x bli ag nvel nie xde uit ag..tp da bce kt on9 b4 pblish da nie dye nyew link http://mydarwisyashome.blogspot.com/

zura asyfar addy rifqhiey said...

tenkiu sudi memiliki ssid n bg review sekali <3

reenapple said...

hurmm.. daa lama aku tak baca novel.. keke. AKu tunggu kau la yg buay sinopsis sepenuhnya.. boleh??

Nong Andy said...

aku tunggu cerpen kaulah Iffah :)

Gen2Merah said...

wahhh.... nice (",)

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers