CORETAN TERBARU NADH

Review Novel: Kahwin ganti

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Opss!
Minat aku kembali lagi. Review kali ni dibuat dalam keadaan senyum-senyum. Mood happy baru lepas baca novel ni. Semua gara-gara GKSB yang asyik sebut pasal novel ni. Hari tu dah terjah MPH Alamanda. Tak ada. Tapi hari ni setelah jumpa pasangan kuning yang sweet. Rujuk entry kak Miza #ehem. Aku pun terjah dan menerkam laju novel ini. Hah teruja bukan main.

Okey berbalik pada novel. Aku suka sebab kelainan cerita ini sebab novel ni bukan pasal kahwin paksa atau kahwin kontrak. Ini kahwin ganti! Pengantin lelaki pulak. Memang seronok baca. Konflik pun sikit. Ringan otak aku setelah berbelanja sakan sepetang di jalan TAR petang tadi. Dari awal aku asyik senyum je baca. Korang nak senyum? Silalah baca sendiri. Pasti tak rugi. Novel ni berjaya buat aku rasa nak kahwin setelah jiwa kacau dua tiga hari ni hehe~~~

Nota Iffah:  Ikan Kaloi, tak mampu nak belanja awak. Sebab semua pasal awak misteri=P

13 comments:

Wan Ruzana said...

brape star cik writer nk bg??
sy pon teringin nk shopping nvl on9,. da lme xbuat keje tu keke

Sya Isya said...

baru habis baca gelak tergolek. Esok nak baca Kahwin Ganti ni pula. Baca sinopsis belakang buku pun dah best.

Nong Andy said...

wah.. aku suka baca yg boleh buat kita senyum2 ni :)

*aku kena pakai kanta utk baca nota buat si ikan kaloi hehehe...

reenapple said...

huuu.. macam best je, T aku nk p cari novel ni..

Kira Kekuri said...

ok, nanti nak cari novel ni lah jg. :)

Alieza Dayasari said...

pernah baca tak novel Andai Itu Takdir-Nya, hasil tulisan Siti Rozmizah?

M Fizan said...

hehe. nak rasa jugak macam tu! rasa nak kahwin. haha. macam best je boleh senyum-senyum. tajuk pun interesting. kahwin ganti? achaner tu? ^_^

Eera Shera said...

ada baca sinopsis..mcm best je ni

Anonymous said...

MACam TU NAk KENa TUNggu KELuar DAri DUNia MiSTERi La NAMpak GAYAnya :p

Cik Pulau said...

best ea?? nk kne masukkan dalam list ni.. hahaha

Noraim said...

ngee akak ni kan! saje nak goda sy beli novel lg. huwaaaa.

kiera'sakura said...

sweet? #Pengsan.. hahahahaha

aDisH.sHidA said...

waah nak kena beli jugak nie

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers