CORETAN TERBARU NADH

Tolong aku kembalikan FACEBOOK!!!

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Uwaaaa

Maaf kepada kawan-kawan. Ada 5 ke 6 mesej kat Inbox. Berapa notification entah. Maaf sangat. Aku tak boleh bukak akaun Iffah Afeefah II buat masa ni. Aku cuma boleh buka acc Iffah Afeefah je. Jadi aku tak tahu ada urusan penting ke apa yang kawan-kawan mesej kat inbox tu. Kalau urgent, pm kat sini okey.

Siapa tahu kenapa jadi macam ni? Hari tu kena sekali. Si Mark kata ada masalah login. Yang ni masalah lain. Dari pagi tak boleh online. Seksa sangat tak dapat bukak. Siapa tahu kenapa dan cara selesaikan? T_____________T

Info 1: Aku dah try dua browser chrome dan mozilla tapi tak dapat.
Info 2: Acc aku lagi satu dua-dua browser boleh bukak. Kenapa acc ni je tak boleh?
Info 3: Aku dah try mintak tolong kawan aku. Tengoklah macam mana nanti.
Info 4: Kawan aku kata tak ada problem, tadi online guna Ipad member aku boleh pulak. Aishh nak benda mahal je!

19 comments:

Kira Kekuri said...

ohh klo bgni jadinya dekat sya,selalunya masalah line.. huhu

Nong Andy said...

oh ya.. salah satu tu memang msg dari aku.

harap2 esok kau dah boleh buka Fb tu. aku cuma infom kau pasal novel zine tu jer :)

Salim Harmanain said...

selalu kalau gini line internet tak ok...try refresh...

Eera Shera said...

eh bleh plak jd cmtu..simpati :(

eesyaLavigne said...

kita pun sama .. tak dapat bukak .. sebab hari itu kita deactive FB .. sedihnyer :(

Gen2Merah said...

owh, patutlah cikgu x balas PM saya.. rupanya akaun tu x bole buka yaa..

Hafizin Jamil said...

artis memang kena ada 2 akaun fb eh..?hehe

Noraim said...

kalau refresh byk kali pun jd mcm tu jgk eh kak?

line prob kot.

tak dapek eh den nak nolong. hehe. si mark la kot blg tlg akak.

reenapple said...

oh.. aku pernh juga jadi cam ni, tapi lepas 2 3 kali refresh daa ok . Takpom. masalah web browser kau...

Mrs. Abi said...

slalu kena mcm ni...tpi biar skejap pastu ok balik...line tak elok kot, dia tak sempat nk loading...

Scarlett O'Hara said...

Dah dpt selesaikan masalah?

Cik Pulau said...

nt2 mesti ok tuuu..
jgn risau la..

deno said...

pernah jugak deno jadi mcm tu... masa tu line slow.. lama2 jd okeh balik...

Diana @ BKKC said...

besa nya masalah line ni iffah.. kalau jd jugak mcm ni esok..klik jek kat mana-mana (inbox, messages tu..) nt awak akan direct terus ke situ..

EZAD AMIR said...

Ha!!aku nampak!!!
''Bege2time.jpg'' <--- keh3...mesti gmbr aku...

Oh begini rupanya imejnya...selalu nya kalo keluar putih mcm ni sbb tak hbis loading...line slow...tp cm ko ckp,bila pakai acc line ok lak kan...jd teori line slow tu xleh pkai la agaknya...tp aku kalau jd cmni pn kejap je,tu pn sbb line la...

Kalo esk2 ko nk online pkai acc ni melalui laptop ko tu,ko keluar kaler putih cmni lg,cuba ko tambah m kt dpn fb...http://m.facebook.com <-- yg ni mode mobile...

kiera'sakura said...

ipad tueeeeeeeeeeee

maszull said...

assalamualaikum iffah...mcm2 masalah yg berlaku kan ....semuanya makin dah jadi bengong agaknya...mama pun terkena gak tadi...:)

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

dia suh tukar ipad tu.hehe~

aimie amalina said...

hayooo
mcm2
kdg2 opah jadi jugak
tapi kejap jeklah
dan kdg2 sbb ikot browser yg kurang menyapot pesbuk

so, skrg dah setel ke kak ngah?

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers