CORETAN TERBARU NADH

Teori belajar ikut golongan darah

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Aku pernah terbaca kat blog siapa entah pasal jenis darah. Memang aku akui golongan O memang macam tu. Buktinya aku hek hek hek~~~ Korang exam ye? Semoga berjaya.
Nota Iffah: Ikan kaloi, FB pun boleh buat kita jadi misteri, lainlah awak suka expose diri kat FB tu~~~

13 comments:

sweetsourlife said...

ingat kan diet je ikot kenis darah..tapi rupanya study pon ada gak ye.. darah AB..memg xmapu nak stay-up smpai pagi. tapi bangun pagi2 study boleh plak

EZAD AMIR said...

Smpai sekarang aku x tahu aku jenis darah ape...
(=.=')

kiera'sakura said...

tulisan kecik pastu rapat.. x nmpk nk baca.. dh la group A paling byk die membebel kt situ...

#Ehhh akak lak yg membebel kt sini.. hihihihi :p

reenapple said...

hahaha.. Aku darah B. Betullah tu.. kekeke

msredcheesecake said...

darah akak pun o, tapi malas belajar... releven ke? hhuhu

Alieza Dayasari said...

haaaaaaaaa... malangnyer saya sendiri tak tahu darah apa saya ni. hihok....... tak ingat dah.. teruk teruk..

Nong Andy said...

Oh.. kau darah O ke? mcm bapak aku.. macam akak aku.. tapi aku darah A

haha.. A for Apple.. or a for Angry mami? ekekeke...

Boni JLL3 said...

patutlah saya susah nak focus...sebab darah saya penyebabnya..hahaha

Anonymous said...

DEKat FB TAk MiSTERi DAh.
MEMang XPOSe PUn :p
NANti2 LA SAYa Add K

.........cP~ said...

Salam.

Errr...Saya darah O+ve tapi....susah je nak fokus. Hehe.

xila riston said...

arghhh naseb xmengadap buku dah! hehe

anamizu kaito said...

yeke cmtu? errrr cik ana pon drh O+ tp mcm x bape kene je..kehkehkeh





luv,
cik ana

maszull said...

assalamualaikum iffah ...yer la mama pun dah lupa darah mama jenis apa sadis betul la mama ni...:)

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers