CORETAN TERBARU NADH

Asyik tunggu datang dari langit

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Janganlah jadi manusia yang asyik tunggu dari langit. Usaha. Usaha. Usaha. Nak semua benda kena usaha. Kalau asyik nak tunggu dari langit sampai bila-bilapun takkan berjaya. Lagi menjengkelkan hati orang lain adalah. Doa tanpa usaha pun tak cukup!

Mood: Nak mengurangkan berkata-kata. Kang ada yang kena fire =)

12 comments:

reenapple said...

hidup ni kena usaha...

Nong Andy said...

satu juta % setuju dengan kamu Iffah!!

anamizu kaito said...

USAHA! ganbate ! :)









slm ramadhan,
cik ana

Eza Boom Boom :) said...

betul2, kena usaha, doa then tawakal. Bukan senang nak dpat apa yang diimpikan..

r-5 said...

betul3 Usaha usaha usaha. tak perlu nak mengomel membebel kan2..

Leeza dayasari [santai leeza] said...

setuju.

kiera'sakura said...

usaha doa dan tawakal pakej lengkap kalau nak sesuatu :)

Faizul Osman said...

usaha itu perlu... mula2 kena usaha, lepas tu doa then lastly kita tawakal...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/08/tips-mudah-jaga-kesihatan-01.html

deno said...

cogan kata sekolah menengah deno dulu... SMKSS kuala terengganu..."USAHA TEKUN JAYA!"

Cik Pulau said...

tengah usaha cari jodoh yg terbaik.. :P

kay_are said...

mengahrap tanpa wat pape memang nothing r jawapan nye..

ellieandcarl'sstories said...

ipahh i stujukkk dgn kamu!!

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers