CORETAN TERBARU NADH

Ringkas dan padat

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Sunyi asrama bila ramai mengambil risiko untuk pulang sebelum masanya. Harap mereka bahagia di samping keluarga. Aku? Masih setia menanti sisa kuliah yang tinggal. Bila lagi nak pergi kuliah? Belajar bersyukur, ada orang exam di pagi raya. Ada orang nun di sana tak dapat pulang teratak bonda. Ada orang hidup sebatang kara di dalam tanah. Bersyukur kita masih di sini.

Tapi hati aku tiada di sini. Jangan petang ni ada kat Kajang sudahlah =)

9 comments:

MaryanaRHS :) said...

sabar2. student selalunya memang akan balik awal walaupun kelas ada lagi. dah tak sabar sangat lah tu. haha :)

kiera'sakura said...

hahahaha.. hati2 balik nt ok...

Rapunzeel Cikilolo said...

haha. kalo aku dah lama balik awal... sbb bile dah kerja lg susah nak sama dengan keluarga. bidang aku ni la...

Faizul Osman said...

tak balik kg lg ke??? ish3... ruginya...

maszull said...

assalamualaikum iffah...siapa la yg x dpt balik tu..?

deno said...

ifa da balik kampung? selamat hari raya! :)

Afiq Yassin said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Daripada rakan blogger | Afiq Yassin

Hafizin Jamil said...

wow.ringkasnya..hahaha

Leeza dayasari [santai leeza] said...

yup. kadang2 yang bising kuliah smpai jumaat. kita kena syukur skurangnay bukan kuliah smpai pagi raya.

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers