CORETAN TERBARU NADH

Mari membuat biskut

Mesti ramai tengah buat persiapan raya. Dua hari terakhir nak membuat biskut. Lambat? Taklah kami ramai perempuan. Jadi semua pakat buat. Bila ibu dah guna kuasa veto, anak-anak kenalah turun padang. Ni tengah cari resepi. Honey cornflakes pulak.

Korang buat apa? Tak buat biskut?
Published with Blogger-droid v1.7.4

8 comments:

☀ Izzaty Hedry☀ said...

kite wat biskut tunjuk2 kt kdai je ..:P..

tahun ni wat kek sja ... no more biskut....;(

Dezee said...

Kalau ringan2kan tolong mana tau mak ayah ringan2kan tgn hulur duit raya ke..walaupun dah besar.Dezeeyang kata..selamat hari raya. XD

Nong Andy said...

hahaha.. aku kena batuk flu dan demam serentak. jadi biskut tunjuk ajalah :p

Afiq Yassin said...

haha.. tahun nie fiq beli kuih tunjuk jer

reenapple said...

ehehe. Aku tak buat. tak pandai... ekekekeke

boni kacak said...

saya baru lepas main tanah liat.. nak buat kuih.. nak prank orang.haha

ijA said...

last week buat conflake madu dah habislah..ahahaaaa..

kiera'sakura said...

mcm akak la sari ritu... mama guna kosa veto suh ktorg masak menu bbuka huuuu

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers