CORETAN TERBARU NADH

4 sebab kenapa aku teruja!

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Purse raya sudah sampai
Sila jangan tengok dalam, sebab ia terlalu gembira. Ini semua gara-gara kawan aku ajak shopping online. Lepas tu aku tak dapat berbuka puasa dengan sempurna sebab adik posto yang terlalu tinggi akauntablitinya telefon aku 3 kali hari tu sampai aku pening kepala tak cukup tidur.

Small gift
Yang bagusnya penjual purse ni, dia bagi small gift untuk letak kat handset sebab warna yang aku pilih mula-mula tak ada. Soft pink lebih kurang. Jadi aku main pilih je pink ni sebab kawan aku dah pilih merah. Kak Ipar mesti dengki tengok purse aku ni.

Zine: Miss M
Zine aku order dua hari lepas kot. Dah sampai. Akanku baca. Lebih kurang Zine kami. Cuma isinya lain. Macam-macam ada. Tak nampak cerpen setakat ni. Jawapan aku untuk soalan dia, "Akan aku setia hingga sampai penghujungnya..."
Member card Produa
Aku pun tak tahu bila masa aku apply kad ni. Kawan aku kena bayar RM20 untuk kad ni. Konon murah masa servis nanti. Entahlah. Sejak pergi servis kereta hari tu aku sangat menjimatkan wang. Maklumlah minyak, servis bayar sendiri. Mujur bulanan tak bayar. Kalau tak parah hoi! Lain kali jangan mengada hancurkan kereta yang lama. Walaupun lama, ia free tak payah bayar haha =)

Kesimpulannya, aku teruja. Oh ya, kawan aku kat entry sebelum ni marah sebab aku buat entry tu. Kan dah agak. Dia mesti stalk blog aku dalam diam. Cis. Kantoi rahsia aku dan korang!

14 comments:

Noraim said...

beg pink?

alaaa tak sukewww la. hehe.

ijA said...

haha//bestnye..purse baru..nak satu..kita suka pink colour..

deno said...

zine tu pun deno ada juga order dgn m tapi tak byr lagi sbb deno punya purse hilang semua dgn kad bank dan IC.. dugaan betul la...

Mrs. Abi said...

purse raya...heheehe...boleh la nak pow duit raya kan iffah kan kan kan

Eera Shera said...

wow dia ada purse baru..purse nk letak duit raya ke hehe

dill said...

mohon 1 purse jugak.

hihi

dill.

maszull said...

assalamualaikum iffah ..cantik beg tu color pink yer...:)

Masz Mukhtar said...

Utk purse. Aku punya baru dapat tadi. Cantikmkau. Tapi nipis je. Bg sikit duit utk aku tebalkan purse.

Laa. Keychain dia gitu je ke? Tak teruja langsung. Bungkusan dia acane? Kata gift.

Hoi. Kad perodua kau sama dengan aku. Patutla yg bahau tak pernah offer pape kad kat aku. Dia au belum siap. Tak pepasal ada dua kad. Cis

diana said...

PINK KAN COMEL...:)

Nong Andy said...

pink? i like hehehehe!

free gift tu micky mouse eh.. shinta suka tu hehe..

ha.. yang zine tu buat aku sakit hati.. aku masih tak boleh buat online banking la.. line tenet kat ofiz very la the S*ck! kat rumah x safe nak buat online banking.. anti virus tak hebat!

er.. sapa marah????

Cik Asma BLuppy said...

leh la isi duet raya banyak2 ye...:D

Faaein Talip Roy said...

best buku tu? nak pinjam!.. hehe..

Naniey TJ said...

hohoho...... meriah btol beg ko....

kiera'sakura said...

marah nie marah nie.. nak jugak wuuuuuu ritu kan cari purse tuk hantaran konon nk kaler pink tapi nanti nmpk sgt mengada.. hukhukhuk

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers